Ervaren Assistent Controle
Schipper Accountants
Goes, NL
5 dagen geleden

Wie ben jij?

In de functie van ervaren Assistent Controle voer je voor een uiteenlopende groep klanten gedegen controlewerkzaamheden uit en voorzie je klanten van structureel goede adviezen.

Je signaleert mogelijke verbeterpunten in de interne beheersing en afwijkingen in de financiële administratie en legt je bevindingen vast in de digitale dossiers.

Elke dag weer ga jij voor kwaliteit en efficiëntie op het hoogste niveau. Je bent door jouw communicatieve vaardigheden goed in staat om het contact met de klant te onderhouden en je legt samen met je collega’s klantbezoeken af.

Naast de reguliere werkzaamheden denk je mee met de ontwikkeling van onze controlepraktijk. Als ervaren Assistent Controle ben je een betrokken teamplayer.

Je zoekt samen met het controleteam naar de beste opties om de controle voor onze klanten optimaal uit te voeren. Daarbij wissel je ideeën uit met alle teamleden.

Je hebt vanuit die rol bovendien aandacht voor jouw eigen ontwikkelingspotentieel. Jouw ambitie is ook onze toekomst, dus om jou een blijvend uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden denken we graag mee in dromen en koppelen we perspectieven aan talent. Zo groeien we, samen!

 • Je hebt een hbo- of vwo-achtergrond en je studeert nu voor Registeraccountant
 • Je bent kwaliteits- en resultaatgericht.
 • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring met standaard jaarrekeningposten binnen een controlepraktijk.
 • Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig.
 • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je bent nauwkeurig, toont initiatief, vakkundig en integer.
 • Wie zijn wij?

  Bij Schipper werken we aan de toekomst : de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele en veel waarde hechten aan persoonlijk contact.

  We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke die blijk geven van waardering.

  Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend.

  Met ruim 350 staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance.

  Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Word ook de beste versie van jezelf! I

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier