Interim QA Medewerker – Food
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Zuid-Holland
2 dagen geleden

FoodQualityLevensmiddelentechnologie Functie omschrijvingVoor een opdrachtgever in de levensmiddelenindustrie ben ik opzoek naar interim QA medewerker.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de voedselveiligheid in verander- en verbeteringsprojecten. Je rapporteert direct aan de QA manager.

Bedrijfsprofiel Het gaat om een internationale food organisatie met wereldwijd productie locaties. De organisatie maakt een transitie door en kenmerkt zich met positieve en gemotiveerde werknemers.

WerkzaamhedenQA waarborgen in verandering- en verbeteringsprojectenUitvoeren van verschillende risico-analysesIndekken risico's micro-

en allergenenOndersteunen van HACCP planOpstellen van nieuwe instructies en werkprocessenSchakelen met stakeholders en informeren over wijzigingenFunctie eisenWO / HBO afgeronde opleiding richting levensmiddeltechnologieMinimaal 1 jaar ervaring in Quality Assurance in de foodGoede kennis van food processen en kwaliteitssystemen (FSSC22000)Ervaring met SAP is een preJe bent zelfstandig, communicatief, gedreven een teamspelerArbeidsvoorwaarden Het betreft hier een fulltime interim project van 6 maanden.

Indien je geen ZZP'er / freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een Pay Roll constructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Voor meer informatie kan je uiteraard contact met mij opnemen door een mail te sturen naar of telefonisch via 020-7979825.BBBH59009 156213632340241

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier