Projectleider Ondergrondse Infra (Doetinchem)
Hartd.
Doetinchem, NL
5 uur geleden

Functieomschrijving

Heb jij het in je? Kun jij het aan? Ben jij de projectleider die de ondergrondse infra projecten in de Achterhoek naar een hoger plan tilt?

Dan heb ik de perfecte baan voor jou!

Jij bent de sturende kracht binnen de kort cyclische projecten (KCO) binnen de ondergrondse infra. Als projectleider zorg jij er namelijk voor dat projecten zowel in de opstart-, uitvoerings- als opleveringsfase goed verlopen.

Dit doe je door leiding te geven aan jouw team van uitvoerders, in contact te staan met de projectteams en controle te hebben over de verschillende aspecten binnen elk project binnen de ondergrondse infra.

Hiervoor is het in onze ogen nodig om goed te weten waar de kracht van jouw collega’s ligt, om zo iedereen op de juiste plek in te zetten en het maximale uit ieder project te halen.

Jij legt verantwoording af over de projecten aan onze bedrijfsleider, maar kenmerkend voor onze organisatie is de mate van vrijheid die je krijgt.

Dat past goed bij de mentaliteit die er heerst in de Achterhoek en daar willen ook optimaal gebruik van maken. Het volledige project wordt in jouw handen gelegd en, samen met het projectteam, regel jij als projectleider dat het licht brandt en dat het water stroomt binnen de gehele Achterhoek.

Om dit mogelijk te maken beschik jij over de volgende eigenschappen :

 • Je werkt duidelijk en helder, zodat collega’s weten waar ze aan toe zijn
 • Je communiceert makkelijk en op tijd, zowel richting opdrachtgevers als leveranciers
 • Je hebt kennis van contractuele, financiële en planmatige zaken
 • Functie eisen

  Naast de soft skills’ die belangrijk zijn voor de rol van projectleider ondergrondse infra bij onze organisatie is het noodzakelijk om een achtergrond te hebben die ervoor zorgt dat jij gelijk operationeel bent.

  Daarnaast herken jij jezelf in het onderstaande :

 • Een HBO diploma in de richting van de Civiele Techniek
 • Bereid om naar projectlocaties te reizen (binnen de Achterhoek)
 • Je verstaat de taal van de Achterhoek
 • We begrijpen het, we vragen best veel van jou! Dat achten wij ook nodig om onze samenwerking tot een succes te maken. Echter, wij stellen daar natuurlijk ook wat tegenover.

  Ook dat vinden wij belangrijk. Wij willen onze medewerkers graag de waardering en erkenning geven die ze verdienen. Zoals onze bedrijfsleider altijd zegt : wij moeten de mensen die dagelijks aan de projecten werken belonen, want zonder hen zijn wij niets.

  Arbeidsvoorwaarden

  Ten eerste bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan bij een daadkrachtig, toonaangevend en nuchter familiebedrijf. Dit uit zich in de liefde en aandacht voor onze projecten en de zorg voor onze medewerkers.

  Daarnaast werk je bij ons aan allerlei projecten binnen de ondergrondse infra (gas, water, elektra en warmte). Dit zorgt voor diversiteit en maakt geen enkele dag hetzelfde.

  Dit alles doe je met een gemotiveerde, betrokken en gekwalificeerde groep collega’s, waardoor wij altijd in staat onze projecten tot een succes te brengen.

  Concreet bieden wij het volgende :

 • Een salaris dat past bij jouw verantwoordelijkheden (tussen de €3.700 en €4.900)
 • Een lease auto
 • Een laptop, smartphone en tablet van de zaak
 • Een fijne afwisseling tussen binnen en buiten werken
 • Werken binnen de Kleinmetaal CAO (38 vakantiedagen)
 • De mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen die ervoor zorgen dat jij beslagen ten ijs komt
 • Een 360 graden rol als projectleider, met daarin volledige verantwoordelijkheid en vrijheid
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier