Leuke bijbaan als magazijnhulp
Horticoop
Bleiswijk, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een magazijnhulp die ons kan helpen bij het overzichtelijk en opgeruimd maken én houden van ons magazijn.

In ons magazijn in Bleiswijk is onze gehele productievoorraad gehuisvest en het is dus zeer belangrijk dit goed op orde te houden.

Als magazijnhulp rangschik en tel je onze goederen en zorg je ervoor dat ze op de juiste plek in het magazijn worden opgeslagen.

Je helpt bij de binnenkomende vracht en zet de producten klaar die weggestuurd moeten worden. Er komt dus ook wat orderpicken bij kijken.

Daarnaast zul je wat kleine administratieve taken op je nemen, zoals het checken van bonnen en gegevens invoeren in het systeem.

Een veelzijdige bijbaan dus, waarbij je je zeker niet gaat vervelen en veel zal leren op het gebied van techniek en magazijnbeheer.

Werkdagen en tijden

Het gaat om een bijbaan van 16- 24 uur. Je kunt in overleg met je leidinggevende aangeven wanneer het jou uitkomt om te werken en hierdoor kun je deze bijbaan goed in je drukke agenda passen.

Deze vacature is geschikt voor jongeren vanaf 15 jaar, die een technische achtergrond hebben of affiniteit met techniek hebben.

Heb jij eenmaal je plekje gevonden en doe je je werk als magazijnhulp goed? Grote kans dat je dan kunt doorgroeien naar magazijnmedewerker en meer verantwoordelijkheden krijgt.

Bij goed functioneren kan deze job ook de perfecte start van je verdere carrière binnen Horticoop Technical Services betekenen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier