Projectleider Mobiliteit
Sweco
De Bilt, NL
5 dagen geleden

In de provincies Utrecht en Noord-Brabant wordt op provinciaal en gemeentelijk niveau nagedacht over de mobiliteit van de toekomst.

Onze adviseurs adviseren gemeenten en provincies over keuzes die gemaakt kunnen of moeten worden. Denk daarbij aan het uitwerken van een concept van mobiliteitshubs, snelfietspaden, het creëren van een veilige schoolomgeving of het verder brengen van innovaties zoals de Fietsketting.

Waar mogelijk werken we multidisciplinair in samenwerking met onze collega’s van gebiedsadvies, energie en infrastructuur.

Als Projectleider Mobiliteit werk je zelfstandig en in projectteams aan het oplossen van uitdagende vraagstukken op het gebied van mobiliteit.

Met de klanten weet je goede relaties op te bouwen op basis van je persoonlijke competenties en inhoudelijke expertise. In je adviezen weet je daardoor de wens van de klant, samen met je collega’s, te vertalen naar een oplossing die past binnen de ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier