Vakantiekracht Catering Fijnaart
Rijk Zwaan
Fijnaart,Nederland
4 dagen geleden

Hoe ziet jouw functie als Vakantiekracht Catering bij Rijk Zwaan eruit?

Je bent samen met een leuk team collega’s verantwoordelijk voor het verzorgen van de koffie, thee, soep en een saladebar.

Je helpt mee met het bereiden van lunches voor aanwezige gasten. Daarnaast breng je koffie en thee naar de diverse vergaderruimtes.

Ook het schoonhouden van de pantry’s, kantine en aanwezige apparatuur behoort tot de werkzaamheden.

Wat jij meebrengt :

Je bent vriendelijk, flexibel en je houdt van aanpakken. Je bent gedurende de week drie á vier dagen beschikbaar. De werktijden zijn afwisselend en worden in overleg ingepland, maar vallen op maandag tot en met vrijdag tussen 07 : 30 16 : 00 uur.

Wat kun je van ons verwachten?

Als Vakantiekracht ga je deel uitmaken van het catering team in Fijnaart. Dit team bestaat uit 30 leuke collega’s. Daarnaast bieden we je :

 • Een goed salaris
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit
 • Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier