Manager Recruitment
Securitas
Breukelen, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als bekende binnen het Recruitment vak weet je als geen ander dat de arbeidsmarkt momenteel mooie uitdagingen kent! In de rol van Manager Recruitment & Arbeidsmarktstrategie positioneer jij Securitas Nederland als aantrekkelijke werkgever én weet je potentiële kandidaten aan ons te binden.

Je zorgt voor een sterk employer brand waardoor we in staat zijn de juiste mensen uit de arbeidsmarkt aan te trekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënt en effectief recruitmentproces (gericht op volume recruitment) waarmee onze doelstellingen behaald worden en er een optimaal en aantrekkelijk proces is voor onze sollicitanten

Je stuurt in deze rol een enthousiast team aan van ongeveer 10-15 Recruiters. Zij focussen zich vooral op het recruiten van ons beveiligingspersoneel maar ook nieuwe collega’s in de regio kantoren of voor het hoofdkantoor in Breukelen.

Je bent onderdeel van een gedreven HR MT.

Als Securitas Nederland zijn wij onderdeel van een wereldwijde organisatie met het hoofdkantoor in Zweden. Op Internationaal gebied komt er steeds meer samenwerking tussen verschillende landen en kun je voor deze functie onderdeel zijn van internationale recruitmentprojecten.

Maar er is ook ruimte om binnen Nederland deel te nemen aan verschillende projecten.

Waar ben je goed in?

Jij hebt een sterke persoonlijkheid, bent stressbestendig en houdt te allen tijde het overzicht. Je bent een ambassadeur voor de Securitas cultuur en waarden en werkt graag aan strategische, tactische en operationele taken in een dynamische en veranderende organisatie.

Het denken in mogelijkheden en oplossingen is jouw talent. Dankzij jouw kennis van recruitment én communicatieve vaardigheden ga jij de conversatie met zowel HR als de business aan en weet je de verwachtingen goed te managen.

Je bent creatief en durft buiten de kaders te denken. Er is veel mogelijk binnen de organisatie maar het is belangrijk dat je hierin een initiërende rol pakt.

En natuurlijk sta jij als people manager voor je team en faciliteer je je collega’s in hun ontwikkeling.

Wij bieden

 • Een functie voor 36-40 uur per week
 • Een mooi salaris
 • Een lease auto
 • 28 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder pensioen, bonus, laptop en smartphone)
 • Interessante bedrijfskortingen, bijvoorbeeld collectieve korting op ziektekostenverzekering, korting op sportschool abonnement e.d.
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je functie, er is volop ruimte voor verandering of verbetering
 • Een informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt, maar met veel plezier
 • Een werkplek in ons hoofdkantoor te Breukelen maar je zult ook werkzaam zijn op diverse regio kantoren verspreid over het land als dat noodzakelijk is.
 • Securitas match

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding
 • Je brengt ruime ervaring mee in een strategische recruitmentfunctie binnen een vergelijkbare branche (bijvoorbeeld logistiek, productie, facilitair)
 • Je hebt ervaring in het aansturen van een team van professionals waarvan het niveau van senioriteit verschilt
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Vind je dit interessant?

  Solliciteer nu via de sollicitatie-button en doorloop het online proces om een goed beeld van Securitas te krijgen. Na het online proces volgt een gesprek met recruitment.

  Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Kim Thomas via 06 15189106 of via kim.thomas securitas.nl .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier