Corporate recruiter
EIFFEL
Arnhem, Netherlands
48 dagen geleden

Dit ga je doen

In feite ben jij onze poortwachter en daarmee ook onze cultuurbewaker. Slim searchen, actief werven, procedures starten en sollicitatiegesprekken voeren zijn jouw taken in een notendop, om uiteindelijk natuurlijk nieuwe toppers te binden die bij ons DNA passen.

Maar ook projecten als ons referral-beleid, onze arbeidsmarktpositionering, procesoptimalisatie en studentenwerving spreken je aan.

Je bent verantwoordelijk voor de werving in een specifiek marktsegment en jouw bevindingen deel je continu met je collega’s.

Samen beslis je of iemand fit for the job’ is. Zo werk je veel in teamverband, met je salescollega’s en met de je collega-

recruiters die de andere marktsegmenten bedienen.

Jouw profiel

Je bent afgestudeerd op WO-niveau, herkent jezelf in onze topsportmentaliteit en kunt die mentaliteit doorvertalen naar de spreekkamer.

Daarnaast snap je hoe wij juridische, financiële en bedrijfskundige oplossingen ontwikkelen bij onze opdrachtgevers, om daarmee je kandidaat te toetsen op inhoudelijke relevantie.

Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als recruiter en een duidelijke visie op de arbeidsmarkt. Vanuit die visie trek je kandidaten over de streep tijdens inhouse-

events of sollicitatiegesprekken. Je bent organisatorisch sterk en zowel voor collega's als kandidaten een fijne gesprekspartner : flexibel, integer en oprecht geïnteresseerd.

Ons aanbod

Wij bieden een fulltime functie op een van de belangrijkste plekken in onze organisatie. Daarbij horen alle tools om als persoon en in je vakgebied te groeien : goede arbeidsvoorwaarden, een team van ervaren recruiters om je heen en de kans om actief mee te denken over de innovatie van ons sollicitatieproces.

Je krijgt de ruimte om jouw visie scherp te stellen en te investeren in je relaties. Met kandidaten in je netwerk, maar zeker ook met collega’s.

Bovenal is recruiten bij ons een strategische en veelzijdige rol, dus jouw takenpakket gaat verder dan werving en selectie.

Je denkt mee over positioneringsvraagstukken en manieren om kandidaten creatief te benaderen. Ons hoofdkantoor in Arnhem is je basis, met locaties door het hele land als mogelijkheden om gesprekken te voeren.

Natuurlijk hoort daar een leaseauto bij.

Wij zijn trots op onze financiële, juridische en bedrijfskundige experts

Nu nog 619 collega's, maar we gaan voor groei.

Kijk hier wie jij aanneemt.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier