Software Tester
sQout
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Dit bedrijf wil graag goede softwareproducten leveren. Daarom is het onder andere jouw taak om regelmatig bepaalde testen (handmatig of geautomatiseerd) uit te voeren om zo te controleren of alles nog wel aan de kwaliteitseisen voldoet.

Je bent ook betrokken bij de voorbereidingen, de documentatie en de uitvoering van allerlei verschillende type testen, van regressie tot acceptatie.

Testrapportages, adviseren over perfectionering van het testproces, zorgen dat de testwerkzaamheden en resultaten op elkaar aansluiten en het invoeren van geautomatiseerd testen.

Een veelzijdige baan waarbij je al je testcapaciteiten kunt benutten.

Functie-eisen :

 • Minstens HBO werk- en denkniveau, plus twee tot vijf jaar testervaring (software)
 • Je bent heel positief ingesteld, wat je op je collega s overbrengt
 • De Agile / Scrum methode en Prince II hebben voor jou geen geheimen
 • Je gaat voor het beste resultaat en je werkt zeer nauwkeurig
 • Bedrijfsomschrijving :

  Dit internationaal georiënteerde bedrijf geeft adviezen op het gebied van ICT en levert software voor specifieke branches.

  De vacature is voor het kantoor in Amstelveen, maar er zijn ook vestigingen in het buitenland.(Onze zuiderburen of bijvoorbeeld in Oost-

  Europa). Je werkt regelmatig samen met je collega s in het buitenland. Voor deze baan moet je goed zelfstandig kunnen werken.

  Je bent een harde werker die graag vernieuwend bezig is. Bij dit bedrijf krijg je beslist de kans om je verder te ontwikkelen, maar daarvoor moet je wel zelf het initiatief nemen.

  De communicatielijnen zijn kort en er hangt een ontzettend leuke sfeer dankzij je sympathieke en enthousiaste collega s.

  Er wordt hard gewerkt aan uitdagende en complexe projecten, maar als beloning is er ook ruimte voor ontspanning.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier