Engineer / Projectleider
Decom
Venlo
3 dagen geleden
 • Domein
 • Dienstverband Detachering
 • Uren 40
 • Opleidingsniveau MBO
 • Print deze vacature Deel deze vacature E-mail Twitter Facebook LinkedIn

  Ben jij een Engineer / projectleider met een E achtergrond bijvoorbeeld bij een (onder)aannemer / installatie bedrijf die graag een stap wil maken naar de netbeheerder of ben je een werkvoorbereider met een E achtergrond die klaar is voor de volgende stap.

  Dan zijn we opzoek naar jou!

  Functie

  Voor Enexis zoeken we een Engineer, in deze functie vertaal je de klantwensen naar ontwerpen en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit.

  Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en adviseert hen over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan.

  Vervolgens vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij je verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden.

  Tevens maak je een globaal netontwerp. De volledige projectmap draag je tijdig over naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.

  Afdelingsinformatie

  De afdeling Engineering en aanleg (E&A) is binnen Enexis o.a. verantwoordelijk voor de engineering en realisatie van uitbreiding en vervanging van hoofdnetten en maatwerkaansluitingen.

  Binnen de afdeling wordt naast het ontwerp een definitief plan gemaakt voor uitvoering. Aangezien er in teams wordt gewerkt, is er veelvuldig contact tussen de teamleden onderling.

  Verder worden er contacten onderhouden met interne partijen (o.a. Asset Management, Netbeheer en Bedrijfsvoering) en externe partijen (Aannemers en Overheden).

  Eisen

 • Je hebt kennis en ervaring van en met MS / LS en met onze ondergrondse infra
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal een MBO diploma, op technisch gebied.
 • Je bent gemotiveerd en kunt snel leren.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de nederlandse taal
 • Wensen / pré’s

 • MTS Elektrotechniek of gas
 • Competenties

  We verwachten dat je goed kunt samenwerken, plannen en organiseren. Je toont eigenaarschap. Tevens ben je gedreven, resultaatgericht en klant-

  en kwaliteitsgericht. Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je anderen te overtuigen.

  Werken bij Decom

  Natuurlijk maken we de best mogelijke match tussen specialist en opdrachtgever, maar we gaan verder dan dat. We helpen specialisten ook na de start van hun nieuwe uitdaging om hun doelen te bereiken.

  Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde opdrachtgever en bent onderdeel van #TeamDecom. Dat betekent goede ondersteuning, coaching, een sterk netwerk en superfijne collega s.

  Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring.

  Daarnaast investeren we in de gezelligheid die hoort bij een leuke baan.

  Ga je met ons voor de volgende stap in je carrière?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier