servicegerichte chauffeur/monteur!
Olympia
ZWOLLE, NL
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij TotaalBED, een hard groeiend en levendig familiebedrijf. Op dit moment heeft TotaalBED al 21 filialen in Nederland en dat worden er alleen maar meer! Om dit in goede banen te laten leiden kunnen ze jouw kwaliteiten en enthousiasme goed gebruiken!

Functieomschrijving

Als fulltime servicegerichte C chauffeur ben jij hét visitekaartje van de klant. Je werkdag start om 06 : 00 uur en samen met je collega bijrijder zorg je ervoor dat de slaapkamer producten vanuit het distributiecentrum in Zwolle tijdig bij de klanten worden geleverd en gemonteerd.

Geleverd en gemonteerd? Ja! Geleverd en gemonteerd! Samen met je collega zorg je ervoor dat je tijdig bij de klant arriveert, je begroet de klant vriendelijk, brengt de spullen naar de juiste verdieping en monteren maar! Handig als je dus wel twee rechter handen hebt.

Hebben jullie samen de klus geklaard? Geef dan korte uitleg naar de klant en ga door naar de volgende bestemming. Het kan zijn dat je 2 / 3 bezoeken per dag aflegt, aan het eind van de dag rond 16.

00 uur zit je dag erop en keer je weer terug naar het distributiecentrum in Zwolle en heb je er weer een leuke werkdag op zitten.

Je werkt 4 dagen in de week van 06.00 tot + / - 16.00 uur, waarbij er soms gevraagd wordt of je de zaterdag een paar uurtjes kan werken.

Kortom; een leuke baan met fijne werktijden binnen een enthousiast team!

Wil jij hier deel van uit maken? Wacht dan niet langer en reageer!

Functie-eisen

 • Naast het feit dat je geen weg piraat bent, is het belangrijk dat je;
 • Klantvriendelijk en servicegericht bent;
 • Enthousiast bent om onze klanten van hun nieuwe slaapkamer meubels te voorzien;
 • Flexibel inzetbaar bent;
 • Woonachtig bent in Zwolle of directe omgeving;
 • In het bezit bent van een geldig C / E rijbewijs;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast het feit dat je een leuke, veelzijdige baan mag verwachten, bieden ze je ook een werkweek van 4 dagen (10-urige werkdag)

  Een mooie uitdaging binnen een groeiend familiebedrijf met daarbij personeelskorting op de collectie van TotaalBED.

  Je hoeft je binnen deze functie niet alleen te voelen want je komt te werken in een twee mans-distributie.

  Naast al het bovengenoemde bieden ze je een goed salaris (conform retail cao) met uitstekende kwartaal - en jaarbonussen.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier