Documentbeheerder ISO
Exact personeelsintermediair Den Haag
Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Uitdaging

Je gaat werken bij een financieel daadkrachtige organisatie die eigenlijk al met vlag en wimpel ISO gecertificeerd is, en nu aan een professionaliseringsslag toe is.

De Kwaliteitsmedewerker zit aan de voorkant van deze groeiende vooruitstrevende organisatie die op het gebied van kwaliteitsmanagement een professionaliseringsslag wil maken.

Je hebt dan ook met alle disciplines te maken binnen de organisatie om de procedures goed op papier krijgen en ervoor te zorgen dat het kwaliteitsmanagement systeem up to date is.

Er zijn processen voor bijvoorbeeld marketing, finance, inkoop etc.. Je zit als kwaliteitsmanager binnen het segment ontwikkeling en exploitatie.

Dit kunnen complexe processen zijn die voor een starter uitdagend zijn om uit te zoeken, vast te leggen in het document systeem en waar nodig te verbeteren.

Deze organisatie heeft meerdere vestigingen in Nederland en het buitenland. Je hebt dan ook maandelijks landen meetings omtrent kwaliteit en je hebt ook contact met aandeelhouders in deze meetings.

In de praktijk : In jouw functie reis je 1x per week met de trein naar de Audit manager in Brussel . Men spreekt op kantoor Nederlands, ook in Brussel, echter alle rapportages moeten in het Engels opgesteld worden.

Inwerken

Je gaat nauw samenwerken met de CEO, die je helemaal up to date brengt zodat je snel ingewerkt bent. Je werkt eerst op kantoor en men houdt rekening met RIVM (in het kantoor werken nu 25 mensen ipv 70.

Dus een groot gedeelte werkt vanuit huis). Het inwerken zal wel 50 / 50 gaan : op kantoor en vanuit huis. Je gaat ook eerst eens wat diensten meelopen op locatie bij een parkeergarage om te zien hoe de procedures lopen.

Bijvoorbeeld met een servicemedewerker, technische dienst en meekijken bij nieuwe projecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier