Group Financial Controller
1_1engineering-group-.jpg
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Voor een toonaangevende projectorganisatie in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Group Financial Controller. Een mooie positie voor een (senior) manager van een big4 kantoor die de overstap wil maken naar het bedrijfsleven bij een grote en complexe organisatie.

Group Financial Controller

Als Group Financial Controller maak je deel uit van de Group Control afdeling met zeven controllers. In deze rol rapporteer je aan de Director Group Control.

Group Control is verantwoordelijk voor de consolidatie, analyse en rapportage van de performance van de verschillende divisies.

Group Control is ook betrokken bij fusies en overnames, verbeter projecten, scenarioplanning en (crossfunctionele) interne audits.

De organisatie heeft een groeiambitie en is daarom op zoek naar een ervaren en sterke persoonlijkheid die de finance organisatie verder kan helpen om meer als business partner te fungeren.

Profiel

 • Registeraccountant met meer dan zeven jaar ervaring binnen een van de Big 4 of vergelijkbare ervaring;
 • Ervaring binnen project organisaties in de bouw of industrie;
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands, zowel gesproken als geschreven;
 • IFRS kennis is een strerke pré;
 • Ervaring met financiële modellering is een voordeel
 • Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, no-nonsense houding en sterke persoonlijkheid om de business te challengen.
 • Heb je interesse in bovenstaande positie? Reageer dan direct via onze website.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier