Junior belastingadviseur aangiftepraktijk
ABAB
Waalwijk, NL
3 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Hbo Fiscaal Recht en Economie
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Regie over je loopbaan
 • Diverse opleidingsprogramma's
 • Ben je op zoek naar uitdagende baan met veel ontwikkelmogelijkheden? Kom dan werken als belastingadviseur bij één van onze aangiftepraktijken.

  Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

  Jouw werk in het kort

  Je stelt belastingaangiften op, controleert belastingaangiften en beantwoordt fiscale vragen van zowel klanten als collega’s.

  Zo kan je dag eruitzien

  Vandaag ben je begonnen met het afronden van belastingaangiften. Hiervoor overleg je nog even met een ervaren collega zodat je weet waar je op moet letten.

  Vervolgens ga je verder met met het opstellen van nieuwe belastingaangiften van klanten. Je hebt daarover telefonisch contact met de klant zodat je met zekerheid over de juiste gegevens beschikt.

  In de middag start je met het opstellen van een bezwaarschrift omdat de belastingdienst is afgeweken van de door ons ingediende aangifte.

  Na een coachingsgesprek met je leidinggevende sluit je weer een leerzame dag af!

  Jouw profiel

  Of je nu recht van de hogeschool / universiteit komt of al enkele jaren werkervaring hebt; je kunt bij ons terecht voor een passende functie.

  Verder ben je klantgericht, werk je makkelijk samen en overtref je graag de klantverwachtingen.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden maar ook om de ontwikkeling van soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden.

  We stimuleren je om zelf de regie te houden over je loopbaan. Wil je bijvoorbeeld verder met de master Fiscaal Recht of Economie?

  Dan krijg je vanzelfsprekend alle ruimte om je opleiding te combineren met werk!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier