System engineer Linux
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
1 dag geleden

Functie-eisen

 • Je beschikt over een hbo werk- en denk niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van het hbo-diploma in een relevante ICT-
 • richting, het liefst (technische) informatica.

 • Je beschikt over drie jaar aantoonbare werk ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur met een portfolio in Linux / Unix architecturen.
 • Je hebt goede kennis van infrastructuur.
 • Je beschikt over certificering en brede ervaring op het gebied van Linux RHEL 7 en / of CentOS 7.
 • Je beschikt bij voorkeur over de certificering RHCSA en RHCE, of over de certificering MCSE én je bent bereid tot het behalen daarvan.
 • Je hebt kennis van en bent bedreven met scripting in de talen Shell en / of Python.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Als je beschikt over kennis en ervaring van monitoring tools (Splunk, ElasticSearch) en / of VMWare virtualisatie-oplossingen vormt dat een pre.
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • plannen en organiseren
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • Wat vind jij nog meer belangrijk?

  Je bent op zoek naar een Agile werkomgeving waar je werkt volgens de Lean- en scrummethodiek. Je wil jouw kennis kunnen overdragen aan collega’s en tegelijkertijd van hen kunnen leren.

  Immers, je wil jezelf altijd blijven ontwikkelen en specialiseren. Je zet jouw goede analytische vaardigheden in om snel tot de kern van de zaak te kunnen komen : de kern van beheerprocessen en -

  technieken zoals ITIL om deze vervolgens vakkundig te kunnen verbeteren. Je neemt anderen - op basis van inhoudelijke argumenten -

  op plezierige wijze mee in jouw gedachten en ideeën hierover en zo nodig weet je hen hiervan te overtuigen. Je durft vaste gewoontes of procedures te doorbreken, waarbij je je focust op de ontwikkeling van nieuwe producten.

  Salarisniveau schaal 10

  Salarisomschrijving De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 10 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4313,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag.

  Maandsalaris Min €2683 - €4313 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen.

  Hiervoor krijg je een vergoeding.

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - Directie Informatievoorziening

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De voortbrenging en exploitatie wordt verzorgd door de onderdelen Informatiemanagement (IM), Centrum voor Applicatieontwikkeling en -

  onderhoud (CAO), Centrum voor Infrastructuur en Exploitatie (CIE) en IV- accent. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Bijzonderheden

  We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen.

  Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten), evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten.

  Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen.

  Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier