Voorman Kabelwerken
BAM Advies en Engineering
Venlo, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

Building the present, creating the future Neem jij het voortouw in de ploeg tijdens het leggen van de kabels en leidingen en Zorg jij dat je ploeg op de juiste manier informeert wat er gedaan moet worden?

Dan zijn we op zoek naar jou als voorman bij Bam Energie en Water Als Voorman Kabelwerken fungeer jij als ploegleider en ben je de rechterhand van de uitvoerder.

Je bent de aanjager als het gaat om een goede uitvoering van de werkzaamheden met betrekking tot het realiseren van kabelwerken (exclusief montage elektra).

Als de situatie daarom vraagt, leg je de werkzaamheden stil op het moment dat de veiligheid, de gezondheid of het milieu in gevaar gebracht wordt.

 • Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit : Grondwerk, inclusief bediening allerhande machines en gereedschappen;Instrueren en begeleiden toegevoegd personeel;
 • Werkt volgens het bedrijfsmanagementsysteem;Werkt zelf en laat anderen werken volgens de voor het werk geldende kwaliteits- en veiligheidseisen en -voorschriften;
 • Voert administratieve handelingen uit volgens de voorschriften;Inmeten.Werkgebied is Noord-Brabant en Limburg Noord waarbij standplaats Venlo of Den Bosch gaat zijnWat breng je mee?

 • VMBO (LTS) niveau of gelijkwaardig aangevuld met : Enkele jaren ervaring als voorman kabels en leidingen is een pre.CA voor operationeel leidinggevenden;
 • Wat kun je van ons verwachten?Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen.

  Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren.

 • Verder bieden wij jou : Salaris per 4 weken (13x per jaar);Iphone en tablet;Bedrijfswagen van BAM staat klaar op locatie waar je zelfstandig (of met jouw team) op pad gaat om het project uit te voeren;
 • Zaken zijn goed geregeld, gereedschap ligt klaar, kleding, schoenen en helm worden allemaal geregeld;Je bouwt aan een goed pensioen;
 • Voor storingsdiensten krijg je uiteraard een toeslag;Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40%;Collectieve zorgverzekering;
 • Kortingen op bv : Microsoft office, Mobiele telefonie, privé verzekeringen (auto, woning, inboedel etc) Homestudios : woonwinkel en keukenapparatuur en HP store;
 • Ontwikkeling!We regelen alle verplichte cursussen en er wordt volop nagedacht over jouw toekomst en ontwikkeling en wat we hier samen in kunnen doen.

  Bij BAM Learning kan je opleidingen volgen en binnen BAM kan je altijd doorgroeien.Your work environmentWie zijn wij?Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven.

  BAM Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren : Het recruitment procesHeb je vragen of wil je meer weten?

  Neem gerust contact op met Patricia Chaudron - Corporate Recruiter via patricia.chaudron bam.com of per telefoon via 06 - 55 25 00 93.

  bellen / whatsapp) Covid-19 : Jouw gezondheid is belangrijk. Klik hier voor meer informatie over de BAM-richtlijnen voor Covid-19 en jouw sollicitatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier