Senior Consultant Asset Performance Management
Capgemini Nederland
Utrecht, NL
1 dag geleden

Update 3 April : Houd er rekening mee dat Capgemini Invent de eerst mogelijke startdata uitstelt tot na 1 september vanwege de huidige COVID-19-omstandigheden.

We zullen deze informatie regelmatig bijwerken als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Deze voorwaarde is van toepassing op alle kandidaten die bij ons in proces zijn.

Bedankt voor uw begrip!

We maken gebruik van moderne technologie om de manier waarop we productiefaciliteiten runnen, onderhouden en verbeteren opnieuw uit te vinden.

Daarbij staan de belangrijkste, klassieke productiefuncties centraal : betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties. Asset Management is vaak het startpunt voor een Industriële IoT-agenda.

Omdat onze asset intensieve klanten dit ook zien, willen we ons team van consultants uitbreiden.

Jouw uitdaging als Senior Consultant Asset Performance Management

Capgemini's Management Consulting divisie, Capgemini Invent, brings to life wha’ts next for our clients. Een voorbeeld van een klantproject is het ontwerpen en implementeren van een platform voor real-time monitoring van de onderhoudsstatus van grote activa.

Je verbindt de beschikbare gegevens van alle betrokken partijen over gebruik, naleving van regels, inspecties en conditiebewaking en selecteert oplossingen die daarbij horen.

Natuurlijk houd je daarbij rekening met de context van de klant. Een ander project zou kunnen zijn om een Asset Management Maturity-beoordeling uit te voeren bij een industriële klant.

Of je kunt methoden voor Asset Performance Management implementeren en samenwerken met onze Data Analysts om Asset Health Metrics te ontwerpen.

Ook kun je een van onze klanten ondersteunen bij het verbeteren van hun netwerk van aannemers, of coach je asset management medewerkers in nieuwe manieren van werken.

Daarnaast kun je ook ingezet worden als projectleider van een multinationaal en -disciplinair team voor het selecteren, testen en inzetten van Asset Performance Technology en Methodology bij een van onze klanten in de procesindustrie.

Als Senior Consultant Asset Performance Management :

 • analyseer je de prestaties van systemen en processen bij klanten;
 • voer je verbeteringen door in dagelijkse operaties;
 • draag je bij aan de dagelijkse uitvoering van projecten door workshops te ontwerpen en faciliteren en documentatie voor te bereiden;
 • fungeer je als verandermanager indien nodig, zodat de juiste mensen betrokken zijn;
 • neem je actief deel aan commerciële processen;
 • beheer je je eigen werkstoom.
 • Wat breng jij ons?

  We vinden het allereerst belangrijk dat je goed in ons team past en even veel waarde hecht aan een goeie samenwerking. We zijn op zoek naar mensen die graag werkbare oplossingen zoeken zonder in te leveren op de kern van het Asset Management-concept.

  We verwachten dat je een energieke self-starter bent met een grote interesse voor technologie en asset-intensieve industrieën.

  Verder ben je analytisch sterk en in staat om theorie te vertalen naar pragmatische oplossingen op de werkvloer. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent sterk in het presenteren voor managers op een enthousiaste en overtuigende manier.

  Je neemt initiatief en doet dat beetje extra om het best mogelijke resultaat voor de klant en je collega's te behalen. Onder tijdsdruk analyseer je (proces) gegevens en bedenk je nieuwe inzichten en oplossingen voor complexe problemen.

  Wat je nog meer meebrengt :

 • Een afgeronde WO-Master, bij voorkeur in de richting van technische bedrijfskunde, engineering of technologie.
 • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring in Manufacturing, Energy, Utilities, Publieke Infrastructuur of Chemie; je hebt kennis van de dagelijkse gang van zaken in deze industrieën.
 • Ervaring met projectplanning, voortgangsrapportage en geavanceerde analyses.
 • Ervaring met strategieontwikkeling, efficiëntie-analyse en / of performance management in engineering is een pré.
 • Al enige ervaring met (cloud) analysetools is een pré.
 • Al enige ervaring met APM en / of PLM software is een pré.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als gesproken. Vaardigheid in Duits of Frans is een pré.
 • Je bent flexibel in standplaats aangezien je werkt op verschillende klant-locaties binnen Nederland. Indien je daarnaast openstaat voor opdrachten in het buitenland is dat een pré.
 • Hoe wil jij je carrière binnen Capgemini Invent vormgeven?

  Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg je alle vrijheid om je eigen carrière vorm te geven. Wil jij je verder ontwikkelen als expert en doorgroeien naar Managing Consultant of Senior Manager?

  Dat kan! Of je al een duidelijke visie hebt over hoe je je loopbaan wilt vormgeven of niet, we geven je vanaf dag één graag alle support om jezelf te ontwikkelen.

  Daarom start je je carrière bij Capgemini met een introductie van ons bedrijf en een driedaagse training waarin alle facetten van het vak van consultant voorbijkomen.

  Daarnaast kun je verschillende trainingen volgen via de Capgemini University op een unieke locatie bij Parijs of via onze Capgemini Academy.

  Denk aan een training Facilitating Interactive Workshops of een training in Stream Management. Laat ons vooral weten wat jou motiveert en waar jouw ambities liggen.

  Wat bieden we jou?

  Het Digital Engineering & Asset Management (DEAM) team in Nederland is een klein maar hecht team met ervaren en gepassioneerde professionals.

  We leveren projecten in het Asset Management rijk samen met collega's uit de volle breedte van de Capgemini Group voor bedrijven en haar partnernetwerk.

  Binnen Invent stellen we meestal teams samen met data-analisten, operational excellence experts en innovatiedeskundigen voor onze projecten.

  Persoonlijke ontwikkeling, ambitie, coaching en een sterke samenwerking zijn kenmerken die zijn ingebed in ons team. Hard werken, maar ook tijd voor plezier tijdens teamevenementen staan op onze radar.

  Daarom organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke activiteiten zoals borrels, gamenights, een jaarlijkse zeilcompetitie en een wintersportvakantie naar Oostenrijk.

  Wees gerust, deelnemen is natuurlijk vrijblijvend. We snappen heel goed dat je soms ook even lekker tijd voor jezelf of met familie en vrienden doorbrengt.

  Voor wie wilt, is er genoeg te doen dus!

  Wat je daarnaast kunt verwachten?

 • Uitstekende faciliteiten om flexibel om te gaan met je werk, inclusief een laptop en een telefoonabonnement.
 • De positie is in principe voor 40 uur p / w, maar in overleg is een 32 of 36-urige werkweek mogelijk.
 • Direct een vast contract, een marktconform salaris en een bonusregeling op maat.
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid om in overleg vakantiedagen bij te kopen of een sabbatical op te nemen.
 • Een naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de vergoeding volledig uit te laten betalen, maar je kunt ook een auto naar keuze leasen en / of gebruik maken van een NS-businesscard.
 • Een premievrij pensioen met de mogelijkheid om zelf extra in te leggen.
 • Ben jij de nieuwe Senior Consultant Asset Performance Management?

  Wil je werken in multiculturele, multidisciplinaire teams? Heb je al enige praktijkervaring in asset intensieve sectoren zoals productie, energie, nutsbedrijven, openbare infrastructuur of chemicaliën?

  Wil je deel uitmaken van een groeiend team van consultants en werken voor toonaangevende klanten in hun branche? Drie keer ja?

  Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Klik op de links om meer te weten te komen over Capgemini Invent en lees meer over de ervaringen van Senior Consultants.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier