Bouwkundig Inspecteur- Adviseur (NEN2767)
Meinselect B.V.
Regio Den Bosch, NL
4 dagen geleden

Bouwkundig Inspecteur- Adviseur (NEN2767)

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Technisch Adviseur en heb je ervaring met het inventariseren en inspecteren volgens NEN2767 en Rgd-BOEI-systematiek?

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een bevlogen collega voor het adviseren en begeleiden van hun opdrachtgevers in het beheer en onderhoud van gebouwen.

Binnen deze zelfstandige functie speel je een belangrijke adviserende rol en verzorg je trainingen waarmee je zorgt voor duidelijke projectcommunicatie.

Je beschikt over aantoonbare kennis over bouwkundige details en regelgeving rondom vastgoed. Bij bepaalde projecten fungeer je in de rol van projectleider, je voert overleggen met opdrachtgevers en verwerkt inspectiegegevens en stelt meerjaren onderhoudsbegrotingen op in diverse softwarepakketten.

Kortom een hele zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid!

Krijg jij zin om deze rol op te pakken? Laten we dan een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking!

Functie-eisen

Ben jij de klantgerichte Technisch Adviseur met ervaring op het gebied van bouwkundige inspecties conform de NEN2767? Wil jij jezelf verder ontwikkelen tot volwaardig RgdBOEI inspecteur / adviseur?

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde mbo+ / hbo- bouwkunde opleiding;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Een rijbewijs B;
 • Ervaring met softwarepakketten als : Homerun, O-Prognose, PCA, Vastware is een pré;
 • Passie voor je vak! Je ziet kansen en kunt je collega's net zo enthousiast maken om samen de organisatie verder uit te breiden.
 • Neem dan vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak : tel. 076- 5143600

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een betrokken en gedreven adviesbureau gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van gebouwen. Ze werken landelijk in opdracht van verschillende opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, schoolbesturen en de Rijksgebouwendienst.

  Meinselect is op zoek naar enthousiaste, vakkundige collega's! Ga jij het team van onze opdrachtgever versterken in de rol van Technisch Adviseur NEN2767 / RgdBOEI?

  Heb jij ervaring als Technisch Adviseur? Wil jij graag aan de slag gaan binnen deze dynamische organisatie? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende functie voor 32 / 40 uur, direct in dienst of op basis van detachering via Meinselect;
 • Veel zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid;
 • Volop ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden / thuiswerkmogelijkheid;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met daarbij een auto van de zaak, telefoon en laptop.
 • KERNWOORDEN : VACATURES BOUW - DEN BOSCH - TILBURG - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE TECHNISCH ADVISEUR - OPLOSSINGSGERICHT TECHNISCHE INSPECTIES MJOP’S - NEN 2767 - ADVISEUR - INSPECTEUR - VASTE BAAN - RgdBOEI CERTIFICAAT - INSPECTEUR CONDITIEMETING NEN2767 - SERTUM REGISTER - PCA - VASTWARE - O-PROGNOSE.

  PROVINCIE : NOORD- BRABANT

  Salaris

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier