Consultant Innovatie
PDM
eindhoven, Netherlands
22 uur geleden
source : Experteer

Consultant InnovatieWie is PDM?We zijn een expertisebureau. Bij PDM optimaliseren we productieomgevingen en ontwikkelen technologie voor complexe machinebouw.

We kiezen voor focus. We maken keuzes. En wat we doen, willen we altijd beter doen. Industrial excellence : daar gaan we voor.

We ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vergroten van hun voorsprong en het versnellen van hun innovatiekracht. Wij leveren niet alleen analyse en expertise maar ook de mensen en de skills, de methodes en de tools die onze opdrachtgevers nodig hebben.

Jouw werkzaamhedenAls Consultant Innovatie leid en begeleid je projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je houdt de regie en zorgt voor een goede afhandeling van projecten en alles wat hierbij hoort.

Concreet betekent dit dat je : Op basis van een specificatiedocument : Planningen opsteltInschattingen maakt welke resources er nodig zijnEen kostencalculatie maakt en bewaaktDit alles omzet in een offerte en vervolgens met de klant bespreektVerantwoordelijk bent voor een goede opstart van de projectenDe dagelijkse activiteiten van het team coordineert en wekelijks de projecten afstemt met andere Project ManagersRapportages opstelt over zaken als Change Control, Risico Management, de status van de deliverables, actiepunten, budgetten en urenSamen met Finance verantwoordelijk bent voor de facturatieDe Resource planning opstelt en bekijkt daarbij of er voldoende engineers beschikbaar zijn.

Zo niet, dan werk je samen met Recruitment om ze te werven.Vervolgprojecten binnenhaalt op basis van huidige projecten, zodat er spreiding gecreërd wordt.

Dat betekent dat we altijd proberen om de verwachtingen van de klant te overtreffen.Samen met Sales aan klantvoorstellen en onze dienstverlening werkt.

Daarbij ligt de focus altijd op het creëren van toegevoegde waarde.Verantwoordelijkheid neemt voor de resultaten van je eigen inzet en die van collega’s.

Dat doe je niet alleen, maar jij bent hierbij wel in de lead.Op deze wijze actief werkt aan je eigen ontwikkeling.Jouw profielJe hebt een Bachelor of Master diploma in Electromechanical Engineering, Mechanical Engineering of Electrical EngineeringJe hebt minimaal 4 jaar werkervaringJouw organisatievermogen is heel goedJe hebt commercieel inzicht en herkent business opportuniteitenJe bent communicatief en sociaal, een echte teamplayerJe bent zelf gemotiveerd en weet hoe je een team gemotiveerd houdtJe hebt goede people skillsJe bent proactief en toont leiderschapWat bieden we jou?

Een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden én een prestatiebeloningEen ondernemende en innovatieve werkomgevingWij stellen jouw talenten en ambities centraal als driver voor gezamenlijke innovatie en het uitbouwen van onze dienstverleningDe mogelijkheid om je verder door te ontwikkelen op basis van jouw succesvol ondernemerschapEen prettige samenwerking met ambitieuze en getalenteerde collega’sSolliciteren

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier