Technicus Hoogspanningsinstallaties
liander
Leiden - Haarlem, NL
10 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Veiligheid, dáár draait het om in jouw functie. Als Technicus onderhoud en optimaliseer je uiteenlopende elektrotechnische installaties in energiedistributiestations.

Je werkt met hoge voltages vanaf 10 kV tot 150 kV. Verder draai je in de toekomst mee in de regio storingsdienst om de continuïteit van levering van stroom te kunnen garanderen.

Daarnaast word je ook ingezet op de Rail Betuwe.

Je takenpakket bestaat verder uit :

 • Inspecties van primaire en secundaire installaties;
 • Oplossen van diverse storingen;
 • Rapportage van verrichte werkzaamheden;
 • Montage bij nieuw- en verbouwprojecten in hoogspanningsstations;
 • Proactief meedenken om installaties beter te laten functioneren.
 • Wat vragen we van je?

  Je bent een enthousiaste en gedreven persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur waarbij je naast jezelf altijd oog hebt voor je collega's.

  Je bent flexibel en staat open om jezelf verder te bekwamen op het gebied van hoogspanningsinstallaties. Je bent woonachtig in de regio west-Nederland.

  Daarnaast beschik je over :

 • MTS diploma Energietechniek of gelijkwaardig;
 • Eén tot drie jaar werkervaring in de elektrotechniek;
 • Vakgerichte bevoegdheden zoals een VCA;
 • Aantoonbare ervaring en de bijbehorende aanwijzingen op het gebied van Rail zoals het werken langs het spoor.
 • Wat bieden wij je?

  Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 5 (max.

  € 2992.-). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. Hierbij meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Waar ga je werken?

  Liandon is het expertcentrum van Alliander. Liandon is specialist in duurzame energietechnologie, verduurzaming, technische innovaties en complexe energienetten.

  Liandon is onderdeel van Alliander N.V. Dit is de holding van onze groepsmaatschappijen, waaronder ook Liander, Endinet en diverse start-ups.

  Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben.

  Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.

  Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

  Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

  Standplaats : woonplaats

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten van der Meulen, recruiter, via mailadres maarten.meulenvander alliander.

  com. Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de direct solliciteren’-button.

  Screeningbeleid

  Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen : het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag.

  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier