Meewerkend Voorman/ Loodgieter
Marnic uitzendbureau
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is een Installatiebedrijf gevestigd in de regio Rotterdam en hebben zich gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatieprojecten (woningen) in de regio Zuid en Noord holland.

De onderneming is met ongeveer 20 man eigen personeel relatief klein, maar hebben ook de beschikking over een grote pool van flexwerkers.

Voor het aansturen van medewerkers op de projecten zoeken zij een meewerkend voorman. Daarom zoeken wij een kandidaat met ruime aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.

De ploegen die je moet aansturen kunnen varieren van 3 tot 10 man, en uiteraard werk je zelf mee aan het project. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het behalen van de productiedoelstellingen en het controleren van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Kennis en ervaring in de renovatie is een pré.

Wat vragen we

 • Tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • In het bezit van VCA-Vol.
 • In het bezit van Rijbewijs B.
 • Daarnaast een loyale instelling.
 • Omdat er gewerkt wordt met teams van verschillende afkomsten is het van belang dat je kunt communiceren in de Engelse en Duitse taal.

  Daarnaast moet je beschikken over leidinggevende capaciteiten en bestand zijn tegen het werken met deadlines.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier