Projectmedewerker Klanttevredenheid
Oasen
Gouda, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Als projectmedewerker klanttevredenheid doe je onderzoek naar de klanttevredenheid over Oasen. De onderzoeksresultaten worden door jou geanalyseerd en de conclusies verwerk je in een rapportage.

In dit rapport maak jij tevens de vertaling van uitkomsten naar praktische verbeteringen. Jij realiseert deze of coördineert de realisatie en je bewaakt de voortgang van de door te voeren verbeteringen.

Hierbij werk je nauw samen met je collega’s die zich direct bezighouden met de klantprocessen op de gebieden meteropname, voorschot- en jaarfacturatie en incasso.

Naast het uitvoeren van onderzoeken, spelen jouw rekenvaardigheden ook een grote rol in deze functie. Jij stelt namelijk, in samenwerking en afstemming met collega’s van bijvoorbeeld de afdeling Finance, prognoses op van de afzetontwikkeling en je doet tariefvoorstellen.

Deze voorstellen maak je onder andere op basis van kostprijzen welke worden aangeleverd door Finance. Gemiddeld eens per twee maanden verricht je wachtdienst (bij een calamiteit informeer je grotere groepen klanten per e-mail en sms).

Team

De afdeling Klant werkt dagelijks aan het versterken van de binding met onze klanten. Dit doen we door goede service te leveren : een juiste meterstand, een heldere, correcte factuur en passende betalingsmogelijkheden.

Uiteraard willen wij graag weten wat klanten van ons vinden. Daarom meten we de klanttevredenheid en analyseren we klachten.

Voor ons is dat input om onze klantprocessen verder te verbeteren. De afdeling werkt veel met tekst en getallen : afzetprognoses, KPI’s, websiteteksten en klantbrieven zijn daar voorbeelden van.

De collega’s van de afdeling vormen een professionele groep die, op basis van warme zakelijkheid, met elkaar samenwerken.

Het team Klant zorgt ervoor dat de dienstverlening op administratief gebied uitstekend op orde is. Wij kennen de klant, kunnen de vraag van de klant goed begrijpen waardoor we de klantvraag snel, efficiënt en in één keer oplossen.

Het team Klant bestaat uit 12 collega’s klantenservice, 4 collega’s op de incasso binnendienst en 3 collega’s op de incasso buitendienst, 2 projectmedewerkers klant, 3 meteropnemers, 1 relatiebeheerder zakelijke markt en 1 teammanager.

Je rapporteert aan de Teammanager Klant.

Functie-eisen

Jij bent de projectmedewerker klanttevredenheid met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Jij doet niets liever dan werken met metingen, cijfers, analyses van gegevens en rapportages erover.

Als geen ander weet jij hoe je de uitkomsten omzet in concrete en praktische verbeteringen. Jij verliest de feedback van onze klanten niet uit het oog en je motiveert je collega’s om samen met jou aan de slag te gaan met het realiseren van de verbeteringen.

Rapporteren zit in je genen en samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Verder neem je mee :

 • een afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie;
 • kennis van algemeen reguliere software, klantprocessen, klantdatabases en analysetools;
 • beschikbaarheid voor 28 uur per week.
 • Wat biedt Oasen jou?

 • Een salaris tussen de € 2.793,- (+ € 617,- FAB) en € 3.700- (+ € 818,- FAB). In het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) is o.
 • a. het vakantiegeld opgenomen;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • volop opleidingsmogelijkheden;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om (deels) thuis te werken;
 • een inzetbaarheidsbudget van 6,5 dag per jaar (op basis van 40 uur), die je mag sparen of opnemen;
 • employabilitybudget van € 1.000,- per drie jaar;
 • vitaliteitsbudget van € 175,- per jaar;
 • een middelloon pensioen bij ABP;
 • collectieve korting op diverse verzekeringen;
 • iedere dag vers fruit op kantoor;
 • en niet geheel onbelangrijk : werken in een informele omgeving met leuke collega’s.
 • Voor overige arbeidsvoorwaarden, scroll naar onder en zie "Dit hebben wij je te bieden".

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier