Stagiair HR Servicedesk
Sodexo
ROTTERDAM, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Gedurende deze stage leer jij meer over HR administratie en services in de dagelijkse praktijk bij een grote internationale organisatie.

Als volwaardig lid van het HR Servicedesk team help je de organisatie in Nederland om de HR administratie op orde te hebben en huidige en nieuwe medewerkers service te verlenen op het gebied van HR.

Je bent mede verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van (nieuwe) medewerkers, data in HR systemen en het op orde brengen van personeelsdossiers.

Daarnaast vragen we je om mee te denken bij de optimalisatie van processen binnen HR administratie en services.

Wat neem je mee?

Je bent een positieve en kritische 2e of 3e jaars student van een MBO of HBO-opleiding HR of vergelijkbaar. Je bent gefascineerd door HR administratie en services en wilt hier nóg meer over leren.

Je beschikt over een flexibele en enthousiaste instelling, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid.

De volgende kenmerken zijn tevens op jou van toepassing : betrokken, initiatiefrijk, creatief, proactief, gedreven en resultaatgericht.

Wat bieden wij?

 • De stage kan per direct van start
 • Beschikbaar voor minimaal 20 weken;
 • Uren en dagen bepalen we in overleg met jou;
 • Sodexo kent een stagevergoeding van € 368,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische internationale corporate omgeving. Een pré op je CV!
 • Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier