202101511 docent wiskunde tweedegraads 1,0 fte
Jacob-Roelandslyceum
Boxtel
1 dag geleden

Vacature 202101511 docent wiskunde tweedegraads 1,0 fte

In Boxtel staan drie scholen voor voortgezet onderwijs : het Baanderherencollege vmbo, het Baanderherencollege praktijkonderwijs en het Jacob-Roelandslyceum.

De drie scholen gezamenlijk vormen OMO Scholengroep Boxtel. De OMO Scholengroep Boxtel ressorteert onder de Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Het JRL is een streekschool met een goed imago. De school met ca. 1200 leerlingen biedt een recent vernieuwd aanbod gymnasium, atheneum en havo aan.

Het JRL kent een personele omvang van ca. 100 fte. Naast het reguliere aanbod kent de school een breed aantal profileringen, waaronder technasium, cultuur, Engels plus en sport & lifestyle.

Alle leerlingen werken met een laptop.

In zijn onderwijsvisie beschrijft het JRL dat het pedagogisch klimaat en de onderwijsleersituatie zo op elkaar zijn afgestemd en ingericht, dat leerlingen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces.

In de vernieuwde onderwijskundige koers stimuleert het JRL het leren van leerlingen door aan de ene kant het onderwijs steeds beter op maat vorm te geven en aan de andere kant voldoende veiligheid te bieden in een op ontwikkeling- en motivatiegericht pedagogisch klimaat.

Voor het JRL zoeken wij met ingang van het nieuwe schooljaar een zelfstandige, innovatieve tweedegraads docent, die lessen wiskunde kan verzorgen aan onze leerlingen.

Wij vinden het van belang dat docenten hun leerlingen goed kennen en recht doen aan de verschillen tussen leerlingen. De sectie bestaat uit gedreven docenten met een brede visie op zowel het eigen vak als op meer brede onderwijskundige thema's.

De totale betrekkingsomvang van deze vacature is 1,0 fte, maar kan gewenst door twee medewerkers ingevuld worden. Wij verzoeken uw gewenste betrekkingsomvang in de sollicitatiebrief te vermelden.

Wij vragen :

 • tweedegraads bevoegdheid (of bijna afgestudeerd zijn);
 • Relevante werkervaring;
 • Ervaring met laptoponderwijs;
 • Affiniteit met formatief evalueren;
 • Ervaring met mentoraat;
 • Collegialiteit.
 • Wij bieden :

 • Een uitdagende werkomgeving bij een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen;
 • Mogelijkheden tot ontwikkeling;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO OMO, inschaling vindt plaats op basis van huidige salaris en ervaring;
 • Werkdagen en werktijden worden in overleg bepaald.
 • Mocht u nog nadere informatie wensen over de sollicitatieprocedure dan kunt u contact opnemen met A. Schepens, via a.schepens jrl.

  nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u contact opnemen met de sectievoorzitter, de heer R. Spooren, te bereiken via r.spooren jrl.nl.

  U kunt solliciteren op deze vacature door uw sollicitatie en CV te uploaden via . Uitsluitend dan wordt uw sollicitatie in behandeling genomen.

  U kunt u in uw brief richten tot mevr. M. Bittner, directeur onderwijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier