Psychomotorisch therapeut
's Heeren Loo
Monster, NL
5 dagen geleden

Waar ga je werken?

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een psychomotorisch therapeut die onze collega tijdelijk kan waarnemen.

Je wordt onderdeel van de vakgroep gedragswetenschappers van expertisecentrum Advisium in Monster.

Expertisecentrum Advisium is onderdeel van ’s Heeren Loo. s Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier wonen, werken en zich ontwikkelen.

Dit gebeurt zowel midden in de samenleving in een beschermende omgeving als op locaties verspreid door het hele land. We richten ons op de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen.

Het expertisecentrum Advisium is, met ruim 1100 medewerkers, de grootste kennisorganisatie binnen de VG en de LVG, met over het hele land verspreid een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Lees hier meer over Advisium.

Hoe ga je helpen?

Je voert therapeutische observaties en behandelingen uit bij cliënten van alle leeftijden met een verstandelijke beperking.

Door een verstandelijke beperking ontstaat er een grote diversiteit aan problematiek, bijvoorbeeld op het gebied van agressie- en impulsregulatie, (sociale) weerbaarheid, samenwerken, spanningsklachten, voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en het verwerken van nare ervaringen in het verleden.

We verwachten dat het systeem (begeleiders en verwanten) onderdeel is van de behandeling. Je werkt daarbij altijd samen met een bij de cliënt betrokken gedragswetenschapper, een speltherapeut en diverse andere therapeuten.

Je adviseert vanuit de hulpvraag, protectieve factoren, stressoren en pathologie van de cliënt en zijn systeem over de (voorlopige) behandeldoelen binnen een vorm van individuele therapie.

Je zet de behandeldoelen om in haalbare werkpunten, welke binnen de therapie gerealiseerd worden. Je evalueert de resultaten met de cliënt en zijn systeem.

Je zorgt voor transfer van het geleerde door kennisoverdracht en / of advies naar andere disciplines en / of de cliënt en zijn systeem.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2425,- en maximaal € 4082,- (FWG 50 / 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut op minimaal hbo-niveau. Daarnaast :

 • heb je ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking
 • werk je zelfstandig en kun je ook in interdisciplinair teamverband functioneren
 • heb je ervaring met en kennis van het behandelen van diverse psychische problematieken en gedragsproblematieken
 • denk en handel je systeemgericht
 • ben je in het bezit van een auto
 • ben je in ieder geval beschikbaar van maart 2021 tot en met juni 2021.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier