Orderverwerker/Planner
Olympia Uitzendbureau
Terwolde, Gelderland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als planner in de omgeving van Zwolle, Enschede, Deventer, Apeldoorn, ga jij ervoor zorgen dat de planning van dit bedrijf in de regio Deventer van de servicemedewerkers vlekkeloos verloopt.

Geen dag is hetzelfde in deze multifunctionele baan. Je wordt tegelijkertijd fulltime planner, telefonist(e) en commercieel binnendienstmedewerker binnen een nieuw te openen vestiging in Duitsland.

Je wordt ondersteund door de mensen in Nederland, zodat de vestiging in Duitsland altijd bezet is door 2 medewerkers. Het betreft een geheel nieuwe functie, dus niet alles is nog vastgelegd hoe de taken en verantwoordelijkheden zullen zijn.

Zeker is wel dat je eerst in Nederland komt te werken en daarna in de nieuw te openen vestiging in Duitsland. Een en ander is sterk afhankelijk van de groei van de organisatie en de markt waarbinnen ze opereren.

Maar zeker is wel dat ze iemand zoeken die niet bang is om nieuwe werelden te gaan ontdekken! Heb je ervaring in de logistiek, op een customer service afdeling of als administratief medewerker in de agrarische sector, dan pas je zeker bij dit leuke, informele bedrijf.

De functie is voor onbepaalde tijd. Durf jij deze zelfstandige baan aan te nemen? Neem snel contact op met ons voor het maken van een intake afspraak!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier