Voorman Technische Dienst
Olympia
ALPHEN AAN DEN RIJN, NL
2 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

De Technische Dienst is een drukke afdeling. Technische installaties moeten volop in bedrijf zijn, storingen moeten daarom snel geanalyseerd worden en oplossingen moeten worden gerealiseerd die storingen in de toekomst moeten voorkomen.

Ook worden er technische oplossingen onderzocht (conform wet- en regelgeving) voor nieuwe aangepaste producten en processen.

De Technische Dienst is dus een belangrijke schakel in het totaalproces van het distributiecentrum. Goed technisch onderhoud garandeert dat de goederen binnen een bepaalde tijd op de juiste locaties binnen het distributiecentrum terechtkomen.

Daarna is het aan onze vrachtwagenchauffeurs om de producten op tijd in het land af te leveren. Technische Unie is een technische groothandel.

Je hebt dus te maken met heel veel verschillende producten van wandcontactdozen tot kabels tot brand haspels.

Functieomschrijving

Je houdt toezicht op het werkproces en je medewerkers. Tijdens deze uitdaging heb je oog voor details, zorg je met de juiste bezetting voor het draaiende houden van de Technische Dienst, coach je het team en zie je toe op de opleiding van (nieuwe) medewerkers.

Je coördineert de werkzaamheden en bewaakt de planning en uitvoering van het onderhoud (kosten, kwaliteit en levertijd).

Hiernaast stel je de onderhoudsplanning op en adviseer je over de aankoop van onderhoudsmaterialen. Heel natuurlijk weet je collega’s te motiveren en te ontwikkelen.

Je werkt zelf strikt volgens de veiligheidsregels en let er op dat de medewerkers dat ook doen. Door je enthousiasme weet je de werksfeer gezellig en goed te houden.

Samen met andere leidinggevenden ben je operationeel verantwoordelijk voor de goederenstroom. Jij en jouw team zorgen voor het perfect laten verlopen van het dagelijkse proces binnen de Technische Dienst.

Functie-eisen

 • We denken aan MBO+ werk- en denkniveau en 2-4 jaar werkervaring als technisch leidinggevende
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je woont in de omgeving van Alphen aan den Rijn (of wilt er naar toe te verhuizen) én werkt graag met wisselende werktijden
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij de Technische Unie gelden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, goede on-boarding, pensioenregeling, winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

  Veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Via het opleidingscentrum volg je diverse trainingen om je werk nog beter uit te kunnen voeren.

  Even in het kort :

 • Je bent medior teamleider (fulltime)
 • Je verdient ca. tussen de 2.600 en 3.000 euro (exclusief ploegentoeslag)
 • Je werkt strikt volgens de veiligheidsregels
 • Je werkt in ploegendiensten (08.00 16.30 uur en 16.30 01.00 uur)
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier