Material supply engineer (2fte)
Scania
Zwolle, NL
16 uur geleden

Beschrijving

Een grote bijdrage leveren in het optimaliseren van de Scania Supply chain. Heb jij die continuous improvement drive? '

Jouw werkomgeving Het Material Control Centre in Zwolle coördineert de materiaal- en transportstromen van onze leveranciers naar alle productie locaties van Scania.

Verschillende (overzeese) logistieke processen en flows zorgen er dagelijks voor dat alle benodigde onderdelen weer bij onze fabrieken terecht komen om de mooiste trucks te produceren.

De afdeling Material Supply Engineering werkt continue aan het optimaliseren en verbeteren van de Supply chain. Samen met een team van 9 andere engineers draag jij zorg voor optimale invulling van het leveranciers- en transportnetwerk.

Dit doe je in samenwerking met onze Zweedse en Braziliaanse collega’s.

Dit ben jij .

Jij bent een kei in samenwerken! Je ondersteunt de operationele afdelingen bij het verbeteren van hun proces en dat vraagt om een dienstverlenende en probleemoplossende mindset.

Verder ben je een ketendenker’ met sterke analytische vaardigheden waardoor je processen razendsnel doorziet. In deze functie bezoek je ook geregeld leveranciers en vervoerders in het buitenland.

I.v.m. Corona is dat in de huidige situatie niet heel frequent).

Wat breng jij aan kennis en ervaring mee?

 • HBO werk en denkniveau met een logistieke / bedrijfskundige opleiding
 • Logistieke ervaring in een soortgelijke rol of als Supply chain planner of transportplanner
 • Kennis van tender / aanbestedingstrajecten is een pré
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Nauwkeurig, ondernemend, focus en een continious improvement drive
 • Aanbod

  Wij zoeken meerdere collega’s ter uitbreiding van de afdeling. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden waarbij 24 uur per week het minimum is.

  Het bruto salaris loopt van € 3100 - € 3650 o.b.v. 40 uur per week en verder geniet je van 27 vakantiedagen, 13 adv dagen en een interessante bonusregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier