Hypotheekacceptant (ervaren)
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als ervaren hypotheekacceptant bij Quion een grote speler binnen de Nederlandse hypotheekmarkt ga jij voor 38 uur per week aan de slag.

Onze opdrachtgever Quion, gevestigd in regio Rotterdam hanteert flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het behalen van extra WFT’s. Tevens krijg jij hier de mogelijkheid om direct in dienst te treden, waarbij zelfs eventueel direct in vaste dienst!

Als ervaren hypotheekacceptant binnen onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het offreren. Je spart met intermediairs en serviceproviders over (toekomstige) hypotheekdossiers, met als doel voorspelbaar te zijn en snel duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek.

Jij beoordeelt het dossier op juistheid en correctheid en bent verantwoordelijk voor het geven van finaal akkoord. Ook pas je offertes aan bij afwijkingen, stuur je aanvragen door voor een overbruggingskrediet en geef je bankgaranties af.

Tot slot verstrek je telefonische- en schriftelijke informatie over de voortgang van de dossiers.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier