Elektromonteur bij BASF BV. (VASTE BAAN)
Recruitnow
De meern, Nederland
11 dagen geleden

VACATURE ELEKTROMONTEUR BASF BV (VASTE BAAN) TE UTRECHTBen jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als elektromonteur? Lees dan snel verder.

In De Meern ontwikkelen, produceren en verkopen we katalysatoren. De katalysatoren die wij maken, worden in verschillende toepassingen gebruikt.

Zo n 80% van alle producten waarmee we in ons dagelijks leven te maken hebben, zijn gemaakt met behulp van een katalysator.

Onze producten worden veelvuldig gebruikt in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie of de petrochemische industrie.FUNCTIE-

OMSCHRIJVING VACATURE ELEKTROMONTEUR BASF BV (VASTE BAAN) TE UTRECHTAls E&I Monteur verricht je preventief en correctief onderhoud op elektro-

en besturingstechnisch gebied en rapporteer je aan de Team Lead E&I.Op zelfstandige basis onderzoek en verhelp je de (meer complexe) storingen op het gebied van elektro-

en besturingstechniek.Je voert periodieke inspectie en kalibratie werkzaamheden aan systemen en instrumenten voor de besturing en bewaking van processen uit.

Om de uitvoering van opdrachten mogelijk te maken bereid je modificatie of meer uitgebreide onderhoudswerkzaamheden voor.

FUNCTIE-EISEN VACATURE ELEKTROMONTEUR BASF BV (VASTE BAAN) TE UTRECHTJe hebt een technische opleiding op MBO niveau of vergelijkbare werkervaringWERKEN VIA RANDSTAD TECHNIEKRandstad Techniek is het technische uitzendbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen.

Wij bieden je de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers. Vaak met een VASTE BAAN als resultaat.

Niets voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk. Kijk op www.randstad.nl / techniekRandstad Techniek WestVoor vragen neem contact op met karin.

ridder nl.randstad.com of 070- 3118860 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier