Chauffeur betonmixer bij Heidelberg Cement
24/7 Chauffeursdiensten
Breda, NL
9 dagen geleden

Omschrijving

Vind jij verantwoordelijkheid en werken in teamverband belangrijk? Kan jij het aan om met een voertuig van 50 ton te rijden?

En werk je graag op gestructureerde tijden? Dan is dit jouw baan! Heb je nog niet eerder met een betonmixer gewerkt? Geen probleem, bij ons kun je het leren! Veiligheid is heel belangrijk.

Daarom krijg je een gedegen opleiding en goed materiaal om mee te rijden.

Werkzaamheden

Heb jij een hart voor de bouw? Weet jij waar je moet zijn op een bouwterrein? Kan jij goed rijden op los zand en manoeuvreren?

Dan komen wij graag met jou in contact! Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar een Chauffeur betonmixer en biedt zekerheid.

Je gaat aan de slag voor Mebin, de grootste producent van beton. Jouw werkdag begint om 06 : 00 uur en rond 07 : 00 uur ben je op je 1e adres.

Veel kilometers maak je niet, dus geen stress voor files en onbekende wegen. Het lossen is fysiek geen zwaar werk, maar je moet het wel leuk vinden om de weg op een bouwterrein te vinden, waarbij door los zand manoeuvreren heel normaal is.

Rond de middag lunch je gezamenlijk met je collega chauffeurs op de betoncentrale. Na de lunch krijg je een opdracht mee voor de middagrit.

Rond 17 : 00 uur heb je de laatste vracht gelost en geef je de mixer zijn dagelijkse schoonmaakbeurt. Je hebt in deze functie veel verantwoordelijkheid en werkt in nauw teamverband.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en in het weekend ben je vrij. Je gaat aan de slag met een jaarcontract á 128 uur per 4 weken, waarbij je wel 80 uur aan TVT opbouwt voor de periode waarin het wegens de kou even minder druk kan zijn.

Het werk is fulltime, maar ook parttime chauffeurs zijn zeer welkom. Is dit iets voor jou? Stuur dan je CV met motivatie t.

a.v. Bas van Rooij naar mebin 247cd.nl, wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van rijbewijs BC met geldige Code 95
 • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bent bereid dit te behalen
 • Je bent bereid om vanuit de standplaatsen Eindhoven, Veghel, Den Bosch, Tilburg en Breda te werken
 • Voordelen

  Werken via 24 / 7 Chauffeursdiensten betekent persoonlijke aandacht voor jouw wensen en mogelijkheden. Je bent voor ons geen nummer en we denken graag mee over jouw toekomstmogelijkheden.

 • Jaarcontract van 128 uur per 4 weken, waarvan je wel 80 uur aan TVT opbouwt
 • Code 95 kunnen wij voor jou regelen
 • Met elk gewerkt uur spaar je punten voor werkkleding
 • We bieden korting aan op je zorg- en diverse schadeverzekeringen
 • Mogelijkheid tot gebruik van een BP Plus Privétankpas
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier