Marketing Medewerker Winkel - Foodmarkt
Jumbo
Hilversum, nl
4 dagen geleden

De mooiste winkel van Nederland je eigen speelplaats mogen noemen. Thematafels inrichten, promotieacties voorbereiden en uitvoeren, werken aan een nog intensere klantbeleving.

Als Marketing Medewerker Winkel (interne functietitel : specialist commercie) maak je er in jouw Jumbo Foodmarkt in Hilversum je dagelijkse hobby van.

Natuurlijk precies volgens het commercieel overzicht en in de gewenste uitstraling. Zowel met vaste als periodieke en tijdelijke communicatie-uitingen.

Zo verras je onze klanten met de leukste boodschap.

Maak van klanten fans als Marketing Medewerker Winkel

Wat hebben ze vandaag weer op het hoofdkantoor bedacht? Je kan niet wachten op de informatie, zo graag wil je ook deze promotionele actie in je winkel verwerken.

Dat is het leuke van Jumbo en van jouw baan : er wordt heel veel commercieel georganiseerd en jij mag het uitvoeren. Grotendeels volgens draaiboek, maar ook naar eigen inzicht want elke Jumbo winkel is anders.

Zo richt je ’s zomers de barbecuetafel in : rosé, sauzen, groente-, vlees- en vega-aanbiedingen. In de winter is er de erwtensoepopstelling met alles erop en eraan.

Tussendoor werk je de kopopstellingen bij. Nieuwe posters en reclameborden? Jij geeft ze de beste plaats. Zo maak je onze succesformule nog succesvoller.

Oh, en vergeet je de Jumbo huismerken niet in het zonnetje te zetten? Dit alles betekent dat je :

 • Dagelijks veel uur op de werkvloer doorbrengt.
 • Veel overlegt met je directe leidinggevende, de (Assistent) Filiaalmanager.
 • Voortdurend ideeën voor verbetering aandraagt.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Hilversum. Als foodmarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Marketing Medewerker Winkel nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door de beste in je vak te willen zijn. En al je creativiteit te gebruiken om al die Jumbo acties en al dat promotiemateriaal zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

  Met gevoel voor commercie én voor structuur. Daarnaast beschik je over :

 • Minimaal een vmbo-diploma.
 • Ervaring als marketingmedewerker (maar niet noodzakelijk).
 • Ervaring met Microsoft Office (dat weer wel).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier