RPA consultant
HEILBRON
Leusden, NL
3 dagen geleden

Ga jij onze robot vertellen wat het moet gaan doen?

Onze afdeling ICT is aan het uitbreiden en zoekt de juiste kandidaat die opgeleid wil worden op het gebied van RPA (Robotic Process Automation) voor de locatie Leusden.

Wat ga je doen?

Je neemt de afdeling Ict mee in de andere kijk op programmeren. Het beste voor de klant, hoe is de ervaring op dit moment, wat kan er beter, de oplossing hiervoor komt vanuit jou.

Met elkaar werk je aan de optimalisatie van onze producten en zal je voortdurend bezig zijn met het door ontwikkelen van RPA processen, zodat wij steeds meer voor onze klanten kunnen betekenen.

Je bent in staat om zelfstandig processen en taken te automatiseren op basis van workflows die efficiënt, logisch en gestructureerd zijn.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk en denkniveau met het liefst een bedrijfskundige, technische opleiding of vergelijkbaar en heb je affiniteit met ICT.

Daarnaast heb je ervaring met het werken met databases en bedrijfsproces automatisering. Je hebt enige kennis van XML. Het is een pre als je kennis hebt van Robotic Process Automation (of test automatiseringstools).

Beschik je over excellente communicatieve vaardigheden dan zoeken we jou.

Zou je dit graag willen doen, maar heb je nog weinig ervaring? Geen probleem, wij leiden je hier graag voor op.

Je herkent jezelf in onze kernwaarden : persoonlijk, ondernemend, betrouwbaar en deskundig. Je wilt om die reden samen met ons de markt voor je winnen.

Wie zijn wij?

Wij zijn de partner op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. We zijn een innovatieve, resultaatgericht en dynamische organisatie die de ambitie heeft een toppositie in de verzekeringsmarkt en financiële dienstverlening.

Met ruim 300 collega’s werken wij elke dag aan het garanderen van de zekerheid van onze klanten.

Efficiency en schaalvergroting zijn sleutelwoorden die binnen de verzekeringsbranche zeker gelden. Hiervoor is een goed ingericht automatiseringsplatform van essentieel belang.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan voor 40 uur per week, met veel verantwoordelijkheden in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
 • Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding, leeftijd en werkervaring;
 • Een ontwikkelings- en talentenprogramma op verschillende niveaus en n.a.v. jouw ambitie en wensen;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
 • Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Een fijne werksfeer, welke wordt omgeschreven als : transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
 • Actieve en gezellige personeelsfeesten;
 • Na een drukke dag werken kun je samen met je collega’s sporten.
 • Spreekt dit je aan?

 • Word jij onze nieuwe Data analist? Klik dan op de sollicitatieknop en upload jouw motivatie en CV! Bel Laura van Delft (HR adviseur) voor meer informatie;
 • 0182-304488 . Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

  Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier