Solution Manager IT Outsourcing
Capgemini
Randstad
3 dagen geleden

Jouw job in één alinea

Jouw uitdaging als Solution Manager Als Solution Manager werk je de behoeften van onze klanten uit en draag je praktische en tastbare oplossingen aan, waaronder de allernieuwste functionaliteiten en ontwikkelingen van de applicaties en pakketten.

Je bent het aanspreekpunt voor Business Development en Sales voor complexe functionele en technische vraagstukken. Hierbij word je ondersteunt door gepassioneerde specialisten.

Je draagt tijdens het presales traject zorg voor complexe projectoffertes, inclusief de kostencalculatie en het uitwerken van RFP’s en RFI’s.

Je hebt een projectgerichte en procesmatige aanpak en weet met behulp van goede functionele, technische en commerciële presentaties de opdrachtgevers op C-level te enthousiasmeren.

Hierbij ben je altijd gefocust op de juiste oplossing voor de klant en het maximale resultaat voor Capgemini.

Je thuisbasis bij Capgemini

Onze beheerteams werken vanuit Nederland, India, Spanje. Onze Consultants zijn stuk voor stuk bevlogen en bekwame specialisten die hoge eisen stellen aan zichzelf en hun collega’s.

Wij zijn Application Managed Services van Capgemini.

Benefits

Wat wij jou bieden Wij bieden een stevig arbeidsvoorwaardenpakket en alle mogelijkheid voor jou om binnen Capgemini verder te groeien en jouw ambities waar te maken.

Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract. All You Can Train zonder enige verplichtingen. Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.

Een premievrij pensioen, zodat je ook op je oude dag nog met plezier aan Capgemini terugdenkt. Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.

Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken. Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard.

Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding. En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Alles over onze arbeidsvoorwaarden

Waarom past deze vacature bij jou?

Wat jij ons brengt Bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding op functioneel (inhoudelijk) en technisch IT-vlak. Je hebt ervaring met Presales, RFI’s en RFP’s beantwoording, en het maken van offertes.

Je biedt ons salesteam inhoudelijke ondersteuning en vergezelt hen bij besprekingen bij klanten. Je hebt kennis van en een goed overzicht op grote, complex applicatieve landschappen bij multinationals of ministeries.

Kennis van applicatielandschap migraties naar de Cloud is een pré. Je voelt je als een vis in het water op C-level niveau bij grote, internationale organisaties.

Werken bij Capgemini

Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden.

Maar ook : volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

Duurzaamheid Diversiteit en inclusie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier