Field Engineer
Kloosterboer
Lelystad, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een techneut die graag werkt aan onze logistieke installaties? Kennen onderhoud en reparatie van logistieke installaties voor jou geen geheimen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Field Engineer (M / V) Lelystad (fulltime) Als Field Engineer maak je onderdeel uit van het technisch dienst en beheer je samen met je collega’s de logistieke installaties.

Daarnaast zorg je voor het periodiek onderhoud, reparaties en modificatie van en aan de vele machines en logistieke installaties in onze koel / vrieshuizen.

Voor onze geautomatiseerde warehouses heb je letterlijk en figuurlijk een sleutel rol om onze dienstverlening op rolletjes te laten lopen.

Wat maakt het zo leuk om te werken bij Kloosterboer? In Lelystad hebben we nieuwe koelvrieshuizen en we hebben de ambitie om te blijven groeien.

Spreekt dit jou aan? Word dan onze nieuwe collega & join our team! Zie jij als Field Engineer de volgende werkzaamheden als een uitdaging?

 • Supervisie voeren op het monteren van installaties; Analyseren en verhelpen van elektrische storingen aan apparatuur, installaties en systemen;
 • Begeleiden en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan apparatuur, installaties en systemen; Verrichten van tests en inspecties aan installaties, apparaten, systemen en software;
 • Uitvoeren van modificaties aan technische systemen; Installeren, upgraden en testen van software; Bespreken en evalueren van de te verrichten werkzaamheden en storingen;
 • Aandragen van oplossingen gericht op het verbeteren van de service en het onderhoud; Adviseren over mogelijkheden van eventuele verbeteringen;
 • Rapporteren van de te verrichten werkzaamheden. Beschik jij als Field Engineer over? Minimaal MBO-4 / HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting installatietechniek / elektrotechniek;
 • Technisch inzicht en een analytisch vermogen; Aantoonbare ervaring met PLC-techniek De juiste vaardigheden om adequaat in te spelen op onverwachte situaties die zich in de logistiek kunnen voordoen Vooral veel plezier in mechanische werkzaamheden! Wat biedt Kloosterboer jou?

  Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers het verschil maken is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen, een pensioenvoorziening en een premievrije WIA-verzekering.

  Binnen Kloosterboer heerst een betrokken en collegiale sfeer. Onze medewerkers zetten van nature net even een stapje meer, hebben een no-nonsense mentaliteit en tonen daadkracht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier