Verzorgende IG in de wijk
Thebe
Breda
5 dagen geleden

Sta jij als verzorgende IG altijd klaar om anderen te helpen? Houd je van zelfstandig werken en sta je stevig in je schoenen?

Dan is Thebe Wijkverpleging Breda, voor diverse teams, op zoek naar jou!

Als verzorgende IG stap je letterlijk binnen bij de cliënt. Jij haalt energie uit goede zorg en stimuleert zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van cliënten.

Met jouw zorg en betrokkenheid draag je eraan bij dat zij kunnen doen wat belangrijk voor hen is. Kortom, jij doet werk dat onmisbaar is voor onze cliënten en levert een belangrijke bijdrage aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag

Om 7.30 uur stap je op de fiets en gaat op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging.

Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen : de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional.

Later op de ochtend doe je alvast wat administratie en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten.

Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar je volgende cliënten, zoals mevrouw Ter Berg, zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig.

Je denkt als verzorgende IG creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven.

Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij.

Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Over het team

Elke dag is anders. In samenspraak met je collega’s en de cliënt kijken wat nodig is om verder te kunnen, op een positieve manier.

Samen met mensen ergens naar toe werken, ook al is het soms moeilijk, geeft mij voldoening.

Het leukste werk van de wereld!’

Manon, werkt 4 ½ jaar als wijkverpleegkundige bij Thebe

Over jou

Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel

Je weet om te gaan om onverwachte situaties.

Je kunt je goed inleven in een ander.

Je beschikt over een diploma verzorgende IG (niveau 3).

Wij bieden

Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een contract voor onbepaalde tijd (uren in overleg, grote contracten zijn ook mogelijk), een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (FWG 40, CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je korting krijgt op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel / laptop / iPad.

Je wordt in staat gesteld jezelf (door) te ontwikkelen en (benodigde) competenties eigen te maken.

Vanuit de vergewisplicht doet Thebe navraag bij verschillende bronnen, het aanleveren van een VOG en referentie is onderdeel van de sollicitatie procedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier