Serviceplanner
continu
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Serviceplanner

Als planner neem jij de storings- en onderhoudsmeldingen aan en plan je onze monteurs in om de storing te verhelpen danwel het onderhoud uit te voeren.

Je bent hierbij de spin in het web en coördineert alle contacten met klanten, collegas, eindgebruikers en toeleveranciers.

Je verwerkt de werkzaamheden in ons automatiseringssysteem en controleert alle werkbonnen en aanwezige voorcalculaties. Ook ben je verantwoordelijk voor het inplannen van verlof, vakanties en opleidingen van de monteurs.

Wat verwachten wij van jou?

Vaatwasmachines en bedpanspoelers spelen een kritieke rol in verschillende bedrijfsprocessen. Uitval is dan ook heel vervelend.

Jij staat stevig in je schoenen en kan goed manoeuvreren in het speelveld van klanten die graag snel geholpen willen worden, eindgebruikers bij wie de vaat zich opstapelt en collegas die heel druk zijn.

Jouw HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring als planner of soortgelijke functie helpen jou hierbij. Verder is jouw kennis van de Nederlandse en Engels taal goed, zowel in woord als geschrift.

En als je ook affiniteit met techniek hebt, is dat een pre. Je hebt een duidelijke en prettige telefoonstem en beschikt over zeer goede contactuele eigenschappen.

Tenslotte werk je ook graag mee aan het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

 • Flexibel
 • Positief ingesteld
 • Wat bieden wij jou?

 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder marktconform salaris, pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering
 • Uitdagende baan in een dynamische markt
 • Een fijn team van collegas in een snel groeiende organisatie
 • Gezellige bedrijfs- en teamuitjes
 • Training en coaching, oa. op het hoofdkantoor
 • Onze klant staat voor absolute topkwaliteit. Daarom kom je ze overal tegen waar professioneel moet worden afgewassen, gereinigd en gedesinfecteerd.

  Van gezellige kroeg tot groot ziekenhuis, van warme bakker tot sterrenrestaurant.

  Hun afdeling Service is verantwoordelijk voor service en onderhoud aan hun vaatwasmachines en bedpanspoelers. Ter versterking van ons serviceteam in Rotterdam zijn we met spoed op zoek naar een fulltime serviceplanner.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier