Sales Operations Specialist
Nedap
Groenlo
2 dagen geleden

Als Sales Operations Specialist ben je een belangrijke schakel tussen de klant / business partner en onze supply chain. Je krijgt energie van een correcte en tijdige orderafhandeling en vindt het leuk om klantcontact te hebben.

Onze producten spelen een belangrijke rol in het proces van onze business partners en eindgebruikers, tijdig informeren en het waarmaken van verwachtingen is hierbij cruciaal.

Onze klanten hebben een sterk internationaal karakter. Voor hen ben jij de ambassadeur binnen onze organisatie en je streeft ernaar om hen een uitstekende klantervaring te bieden.

Je ondersteunt een groot deel van de operationele, sales- en aftersales processen.

Samen met je collega’s houd jij je bezig met het identificeren, initiëren, coördineren en implementeren van klant gerelateerde verbeteringsacties en pak je waar nodig dit projectmatig op.

Eigen inbreng, creativiteit en een duidelijke communicatie is zeker gewenst!

Jouw team

Je komt te werken in het sales-operations team van Nedap Livestock Management. Daarnaast werk je veel samen met collega's uit verschillende disciplines zoals inkoop, sales, IT, finance en productmanagement.

Ons aanbod

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen.

Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen.

Ook financieel is het goed geregeld hier. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen.

Ook hebben we een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling.

Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Vereiste ervaringen en skills

 • Afgeronde hbo-opleiding of mbo+ niveau;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Ondernemend, accuraat, enthousiasmerend en daadkrachtig;
 • Positief en probleemoplossend ingesteld;
 • Stressbestendig en flexibel;
 • Je ziet kansen en knelpunten waar je actief op reageert.
 • Als je een professional bent in Excel heb je een streepje voor en goede kennis van CRM en / of ERP systemen is ook een pré

  Nedap, Groenlo. Livestock

  Nedap, Groenlo. Livestock

  1 / 7

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier