Technisch commercieel medewerker binnendienst regio Arnhem
Manpower Uitzendbureau
Arnhem, Gelderland
4 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Jouw baanBen jij straks verkocht aan deze vacature? Wat als wij zeggen dat je bij deze baan direct op contract bij de werkgever gaat, je jouw Engelse talenknobbel goed kunt gebruiken à n jij je volop bezig kunt houden met commercià le werkzaamheden.

En dat terwijl je ook veel contact hebt met klanten. Halen wij jou over om te solliciteren? Lees verder en je ontdekt of dit à cht een functie is die jou op het lijf geschreven is!Manpower zoekt voor meerdere opdrachtgevers in de regio Arnhem tec

Hbo-diploma in financià le, technische of economische richting (bijvoorbeeld Commercià le Economie, Bedrijfseconomie, IBL, Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Engineering, IPO)Beschikbaarheid van 40 uur per weekGoede beheersing van de Engelse taal en een andere vreemde taal zoals Duits of FransBij voorkeur woon je in de buurt van Arnhem of omgeving, bijvoorbeeld in Nijmegen, Ede, Veenendaal of Doetinchem.

Zo solliciteer je Online solliciteren via de butt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier