Junior Consultant Workplace Strategies
CBRE
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
6 dagen geleden

Location(s) Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands Heb jij affiniteit met werkplek strategieën en vind jij het leuk om analyses te maken van de data en gesprekken met klanten?

Dan biedt ons Workplace Strategies team je de perfecte plek om opgeleid te worden door collega’s met jaren werkervaring en deel te nemen aan ons CBRE Traineeship programma! Wat ga je doen?

Als Junior op de afdeling Workplace opereer je in een enthousiast en professioneel team, dat zich bezighoudt met (strategisch) huisvestingsadvies voor eindgebruikers.

Als gevolg van onze integrale visie werk je intensief samen met diverse business units. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd.

Je biedt ondersteuning aan de (senior) consultants die zich bezighouden met de vertaling van organisatiedoelstellingen en werkprocessen in concrete vastgoedbehoefte.

Zij weten als geen ander welke voordelen een goed passende werkomgeving heeft voor een organisatie, en wat het inhoudt om dit bij een organisatie te implementeren.

Kortom : je werkt aan een overtuigend en helder huisvestingsadvies, waarbij het gaat om de match tussen gebouw, kantoorconcept en organisatie.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Consultant eruit : Het is maandagochtend en je start je werkdag met het bijwerken van je e-mails, thuis of op kantoor in Amsterdam.

Je neemt meteen je agenda voor de komende week door. Je hebt vrijdagochtend een afspraak met studenten, die namens CBRE een werkplekbezettingsmeting zullen houden bij een klant.

Jij gaat hen instrueren Je gaat deze ochtend aan de slag met controleren van de plattegronden en je maakt de instructies voor de studenten in orde.

Ondertussen heb je contact met de klant, om de praktische zaken rondom de meting af te stemmen.Na de lunch heb je een afspraak met een collega Workplace consultant.

Jullie ontwikkelen samen een werkplekstrategie voor een klant in Utrecht. Morgen interviewen jullie daar een aantal medewerkers en jullie bespreken de taakverdeling voor.

Jij zult tijdens het interview aantekeningen maken en vragen stellen, zodat jullie meer te weten zullen komen over de organisatie en manier van werken.

In de middag werk je aan een opdracht, waarbij we een klant helpen bij het vraagstuk verhuizen of niet’. Je vertaalt informatie van de opdrachtgever en onze kennis naar een ruimtelijk programma van eisen.

Aan het einde van de dag heb je nog net even tijd om met de tekenaars de juiste testindeling af te stemmen. Zo dat was een productieve dag! Tijd om je geest even te ontspannen in de sportschool aan de overkant. Wat heb je ons te bieden!

 • Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding op het gebied van bouwkunde of een gelijkwaardige opleiding;
 • Enige relevante (stage) ervaring is een pré;
 • Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk, gedreven en resultaatgericht;
 • Jij brengt nieuwe verfrissende kennis en ideeën binnen CBRE binnen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt jezelf goed presenteren;
 • Je werkt accuraat, ook onder tijdsdruk, en je hebt een uitstekend kwaliteitsbesef;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden! In ons traineeshipprogramma ga je aan de slag in een van onze junior functies. Je zult 80% van je tijd volwaardig aan de slag gaan als Junior Consultant.

  De andere 20% van je tijd besteed je aan jouw Traineeship. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden.

  Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals.

  Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen, daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

  Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren elkaar en collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

  Het programma start tweemaal per kalenderjaar : op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

  Over het team! Het Workplace Strategies team is een jong, gedreven team. Wij leveren strategisch huisvestingsadvies, maatwerk kantoorconcepten en change management aan een zeer divers spectrum aan opdrachtgevers.

  Het Workplace Strategies team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt.

  Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen.

 • Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen;
 • waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen. Over CBRE Advisory! CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier