Asset Manager, Orange Investment Managers
PropertyPeople
Amsterdam, Noord-Holland, NL
2 dagen geleden

Voor onze relatie, Orange Investment Managers, kijken wij uit naar kandidaten voor de rol van Asset Manager. De nieuwe collega zal een actieve en zelfstandige rol gaan vervullen in het creëren van toegevoegde waarde in de bestaande portefeuille door een actief technisch beleid en het benutten van ontwikkelingskansen.

ORGANISATIE

Orange Investment Managers (OIM) is weliswaar nog een relatief jonge marktspeler (opgericht in 2015 door Michiel Gerritsen en Jouke Schneider), maar heeft ondertussen een indrukwekkende trackrecord opgebouwd.

Met een team van in totaal 9 collega’s richt men vanuit een inspirerende kantoorlocatie op de Zuid-as en een tweede vestiging in Duitsland (Düsseldorf) op het aankopen, beheren en verkopen van parkeergaragevastgoed voor de parkeergarage-fondsen van haar opdrachtgevers, die voornamelijk uit Duitse institutionele beleggers bestaat.

Daarnaast zijn zij voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de rendementsdoelstellingen van deze fondsen.

De Assets under Management bedragen begin 2021 ca. € 350 miljoen met als doelstelling door te groeien tot € 500 miljoen binnen afzienbare tijd.

De objecten liggen verspreid over meerdere landen binnen Europa, met verschillende fiscale, juridische en commerciële regels en gebruiken.

FUNCTIE

De kern van de rol richt zich op het creëren van een hoge mate van huurderstevredenheid door middel van het verzorgen van eigenaars onderhoud, tenant management en budgettering.

Het is essentieel dat je feeling ontwikkelt met de business van de huurders, weet wat zij nodig hebben, waardoor je goed kan reageren op veranderingen in de behoeftes van de huurders.

Daarnaast treed je op als sparringpartner van business control en bij de acquisitie van nieuwe assets door het begeleiden van vooral de technische due diligences.

KERNACTIVITEITEN

 • Tenant management (up to date blijven over de gang van zaken in de assets, monitoren van werkzaamheden, win-win situaties creëren voor huurder en verhuurder);
 • Stakeholder analyse / management (bijhouden gemeentelijke netwerk en wijzigingen die impact hebben op de assets, contact met de gemeente ontwikkelen, technische ontwikkelingen volgen die (direct) van invloed zijn op de assets, uitwerken en implementeren van duurzaamheids- en innovatieplannen en van relevante eigenaren / actieve ontwikkelaars in de omgeving);
 • Eigenaars onderhoud / renovaties / verbouwingen (aansturen van property managers voor dagelijks (verhuurder) onderhoud, plannen, voorbereiden, begeleiden van renovaties / verbouwingen, opstellen van MJOP’s, servicekosten afrekening);
 • Budgeting & reporting (Beoordelen en rapporteren over de Technische Due Diligences bij aan- en verkoop, kostenramingen opstellen, het mede opstellen, updaten en monitoren van asset budgetten, input leveren voor de reporting cycle van business control).

  De Asset Manager treedt regelmatig (internationaal) extern op, maakt afspraken ten aanzien van onderhouds- en renovatiecontracten en heeft dan ook een aanzienlijke verantwoordelijkheid qua reputatie, rechtsgevolgen en financiën.

  PROFIEL

 • Minimaal afgeronde Hbo-opleiding / WO werk- en denkniveau (bouwtechnische vooropleiding is een pre);
 • Kennis van vastgoed en ervaring in de vastgoedwereld is essentieel;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke of vergelijkbare functie;
 • Ervaring en affiniteit met technische vraagstukken (inclusief renovaties);
 • Bereidheid om binnen Europa te reizen;
 • Kennis van institutionele / professionele beleggers en beleggingsproducten;
 • Ervaring in het opstellen van rapportages (intern en extern);
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (Duitse taal is een pré);
 • Goede / excellente beheersing van Excel / PowerPoint / Word.

  AANBOD

  Zeer interessante, uitdagende en brede functie binnen een jonge, sterk groeiende (internationale) organisatie binnen een dynamisch speelveld.

  OIM biedt ruime mogelijkheden tot verdere (persoonlijke) ontwikkeling en doorgroeiperspectief op basis van een gedegen bijdrage in de verdere professionalisering en groei van de onderneming.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier