Contractmanager Design & Construct Infra
Kracht Recruitment
Amersfoort, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Als Contractmanager Design Construct Infra heb je als doel contract doel klanteisen te vertalen in eenduidige contractteksten voor UAV-GC contracten.

Aan een betere beheersing van het aanbiedings- en uitvoeringstraject door consequente inventarisatie en evaluatie van risico’s levert contractmanagement een belangrijke bijdrage.

Het is een zeer diverse functie waarbij je veel vrijheid hebt om zelfstandig te werk te gaan binnen een ambitieus team. Deze functie biedt de uitdaging om samen te werken een team met vele technische disciplines

Functieeisen

Voor de functie van Contractmanager Design Construct Infra zijn wij opzoek naar iemand die de volgende competenties bezit : je bent klantgericht, communicatief vaardig, inventief en creatief.

Je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw kennis van de branche is onderscheidend en je hebt een team gevoel.

Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding richting Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring als contractmanager.

Opleidingsniveau : HBO

Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een toonaangevend in de bouw en infra en is dagelijks betrokken bij indrukwekkende projecten. Dit bedrijf pakt veel grote projecten aan die een groot maatschappelijk belang hebben.

Het bedrijf kiest voor duurzaamheid en denkt vanuit een bepaalde functionaliteit. Hierdoor onderscheiden zij zich in de bouwwereld.

Dat alles maakt deze organisatie een aantrekkelijke werkgever.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke functie en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie.

Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier