Scriptiestage Audit
BDO Nederland
Alkmaar
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een scriptiestage geheel aangepast op jouw interesse en beschikbaarheid? Wil jij naast het schrijven van je scriptie de mogelijkheid om mee te werken binnen onze auditpraktijk?

En wil jij je scriptie schrijven onder begeleiding van een ervaren (assistent) accountant? Dan is een scriptiestage bij BDO echt iets voor jou!

Binnen BDO hechten wij veel waarde aan individuele aandacht en ontwikkeling en vinden we een persoonlijke sfeer erg belangrijk.

Als scriptant krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met BDO, de werkzaamheden die wij voor onze klanten doen en zorgen wij voor goede begeleiding bij het schrijven van je scriptie.

Dit zijn je werkzaamheden

 • Je bent tijdens je stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;
 • Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten.
 • Onze klantenportefeuille is zeer divers : van internationale ondernemingen tot MKB en van gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties.

  Dit maakt je stage leuk

 • Jouw stageperiode wordt aangepast aan jouw wensen en voorkeuren. Wij denken graag met je mee in het zoeken naar een geschikt onderzoek dat past bij jouw interesse;
 • Je wordt aan het begin van je stageperiode gekoppeld aan een ervaren collega die jou begeleidt gedurende je stageperiode;
 • Je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Na het afronden van je opleiding heb je de mogelijkheid om je carrière bij BDO voort te zetten.
 • In dit geval bieden wij voldoende studiefaciliteiten aan om je (post)master tot registeraccountant, op kosten van BDO, in deeltijd te vervolgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier