Kastelen, tandem en koffiedrinken! (Renkum)
Siza
Arnhem, Netherlands
16 uur geleden

Ik ben Wim, 65 jaar en heb een lichte verstandelijke beperking. Ik woon in het centrum van Renkum in Vila Margeretha. Ik zoek een maatje!

Ik ben Wim, 65 jaar oud en heb een lichte verstandelijke beperking. Ik woon in het centrum van Renkum in Vila Margeretha.

Ik houd van grapjes en heb meestal wel een goed humeur. Als ik thuis ben hou ik van puzzelen en lezen. Ik zit niet in een rolstoel.

Ik zoek iemand die met mij een paar keer per jaar eens wat leuks zou willen doen. Ik vind het erg leuk om kastelen te bezoeken of een ritje te maken achterop de tandem.

Gezellig een kopje koffie drinken vind ik ook leuk!

Zou je graag wat meer willen weten of kennis met me willen maken, reageer dan! Mijn begeleider neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier