Administrateur
Page Personnel
Hilversum, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben je op zoek naar een volgende stap in jecarrière? Is één van je ambities jezelf ontwikkelen en doorgroeientot assistent controller?

Lees dan verder. BedrijfsomschrijvingVoor een klant binnen de FMCG ben ik, ter vervanging van de huidigeadministrateur, op zoek naar een ambitieuze financial die zijn gatkan opvullen.

Het bedrijf is gevestigd in de nabije omgeving vanHilversum. Zij specialiseren zich in producten die onmisbaar zijnbinnen de schappen van de supermarkt.

Het directe team waarin jekomt te werken is 5 man groot. Je zal rapporteren aan de FinanceManager. Je zal ook veel schakelen met het team controlling.

 • Omschrijving Verwerken van de gehele financiële administratie van atot z (debiteuren, crediteuren, grootboek, bank / kas);
 • Controlerenvan de inkoopfacturen; Voorbereiden van de maandelijkseafrekeningen (maand, periodiek en jaarafsluiting); Rapportages inERP systemen.

  Hierin zal je veel schakelen met het teamcontrolling; BTW aangiftes doen; Meedenken over administratieveverbeterprocessen.

 • Profiel van kandidaat Je bent minimaal in bezitvan een MBO diploma of een ander boekhoudkundig diploma; Bijvoorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijkefunctie opgedaan;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal inzowel woord als geschrift; Excel kent geen geheimen voor jou; Jehebt veel kennis van diverse ERP-systemen (Dynamics AX kennis iseen pré);
 • Je bent communicatief vaardig en proactief. Aanbod Onzeopdrachtgever heeft uitstekende voorwaarden, waaronder eenpensioenregeling, 25 vakantiedagen envakantie-uitkering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier