Stage
TBI
Amsterdam
4 dagen geleden

Over de functie

Volg jij een hbo of wo opleiding in de richting van Communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplaats?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden een enorm leuke, veelzijdige stageplaats aan binnen ons communicatieteam in Amsterdam. Mogelijkheden zijn er genoeg en er is veel ruimte voor jouw eigen ideeën.

Een greep uit de speerpunten die momenteel voor ons team op de planning staan (en waar je dus mogelijk een rol in kunt vervullen) : Employer Branding, modernisering van de huisstijl, profilering van onze dochteronderneming Voton en de corporate branding van Voorbij Funderingstechniek.

Daarnaast hebben we uiteraard een aantal doorlopende zaken, zoals het creëren van content voor de website en social media en diverse interne communicatieactiviteiten.

Voorbij Funderingstechniek biedt een open werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng. Zowel een fulltime als parttime invulling van jouw stage of afstudeeropdracht is bespreekbaar.

Ook de startdatum is in overleg.

Waar kom je te werken?

Werken bij Voorbij Funderingstechniek draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen bij de kranen.

En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing en dan helpt het natuurlijk dat we een scala aan innovatieve technieken beheersen en voorzien zijn van het beste materieel.

We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren.

Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten door het hele land. De kranen zijn onze handen en voeten.

Dus daar zijn we zuinig op. Net zoals op elkaar. Wij innoveren. Wij verduurzamen. Wij denken mee in de ontwerpfase. En pakken door tijdens de uitvoering.

Dit doen wij vanuit de vestigingen in Amsterdam en Nederweert maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Een greep uit onze uitdagende projecten : de A13 A16 (de Groeneboog), de nieuwe Plantage, Theemswegtracé, de RijnlandRoute en de Sluis in Eefde.

Aangezien we slecht bereikbaar zijn met het OV, is het van belang dat je in bezit bent van een rijbewijs B.

Ervaring

 • Jij bent een hbo / wo student in de richting van communicatie
 • Jij bent beschikbaar voor 4 á 5 dagen in de week
 • Je vindt het leuk om mee te denken en bent niet bang om jouw mening te geven
 • Je bent creatief aangelegd
 • Je bent een echte aanpakker, die ook zelfstandig goed uit zijn / haar voeten kan
 • Je ziet het zitten om ons nog beter op de kaart te krijgen!
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier