Pedagogisch medewerker kinderopvang KDV VE parttime 18 uur
Junis Kinderopvang
Alphen aan den Rijn, NL
3 dagen geleden

Heb jij een hart voor kinderen en een hoofd vol creativiteit?

Junis Kinderopvang zoekt een :

Pedagogisch medewerker Kinderopvang PeuterStart Kleine Beer (18 uur, parttime)

Stimuleer jij als pedagogisch medewerker kinderen zich spelend te ontwikkelen en in een veilige omgeving tot bloei te komen?

Moedig jij kinderen aan om te worden wie ze zijn? Bij Junis Kinderopvang draait het om ontwikkeling, beweging en samenwerken.

Elke dag staat in het teken van groei. Dat betekent dat wij met beide benen in de wereld staan, met onze blik op de toekomst.

Is dat een dynamiek die bij jou past?

Voor onze Peuterstart groep in basisschool Groen van Prinsterer zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren collega. Je draagt graag bij aan de samenwerking met de school.

Je bent pro-actief en je staat stevig in je schoenen. PeuterStart is een goede voorbereiding op de basisschool. Het contact met andere kinderen, talenten ontdekken, grenzen verkennen en oefenen met spraak en taal : eigenlijk maken de peuters al op jonge leeftijd kennis met wat zij later ook op school tegenkomen.

Dat maakt de overstap straks gemakkelijker. Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelen van onze peuters? Lees dan snel verder!

Voor deze vacature vragen wij beschikbaarheid op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8 : 15 12 : 15 uur. Als je wilt, kun je naast 18 uur bij PeuterStart, je werkweek aanvullen met werken in de middagen op de BSO.

Waarom kiezen voor Junis Kinderopvang?

 • Werken bij Junis is werken aan de toekomst, vanuit het perspectief van kinderen, ouders en collega’s;De medewerkerstevredenheid is zeer hoog;
 • Wij investeren in ontwikkeling zoals o.a. pedagogische kwaliteit en interessante workshops gedurende het jaar;Junis is aangesloten bij PPINK, de beroepsvereniging voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang;
 • Als pedagogisch medewerker verdien je volgens schaal 6 van de CAO Kinderopvang tussen de €2139,- en €2913,- bruto per maand o.

  b.v. een 36-urige werkweek;Je ontvangt 2% eindejaarsuitkering;Je krijgt 210 vakantie-uren per jaar o.b.v. een 36-urige werkweek.

  Jij bent

 • Een professionele pedagogisch medewerker, een opvoedpartner, die zich blijft ontwikkelen;Gericht op écht contact maken met de ander;
 • In bezit van een erkend diploma voor werken als pedagogisch medewerker op het KDV, BSO én VE groep zoals spw, pw of onderwijsassistent.

 • Klik hier voor een overzicht van de opleidingen. Het zijn er meer dan je denkt!In bezit van 3F (IKK en VE) en bij voorkeur ook een VE certificaat of bereidheid deze te behalen;
 • Parttime flexibel inzetbaar voor 4 dagen in de week tussen 08.15 en 12 : 15 uur.

  Jij draagt bij aan

  De dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op jouw KDV groep;Een pedagogisch klimaat waar we trots op zijn.

  Klik hier voor meer informatie;De invulling van een uitdagend activiteitenprogramma;Actief contact met de ouders om te laten weten wat het kind meemaakt en hoe het zich ontwikkelt.

  Voel jij je aangesproken door deze vacature? Solliciteer dan direct online!

  solliciteer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier