Schoonmaker(ster)
ActiefWerkt!
WEESP
7 dagen geleden
source : Vacant

Doe jij graag werk waarbij je mensen écht helpt? En ben jij op zoek naar een fulltime baan? Lees dan snel verder!

Voor een bedrijf in Weesp zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaker(ster) brand en waterschade. In deze functie zorg jij ervoor dat de brand of waterschade hersteld wordt op locatie.

Functie omschrijving :

Je werkdag begint om 06.45 op de locatie Weesp en vanuit daar vertrek jij met je team naar de locatie waar de schade hersteld dient te worden.

Dit kan zowel bij bedrijven zijn, als bij particulieren thuis. Omdat het voor de bewoners vaak een emotionele gebeurtenis is, zorg jij ervoor dat de mensen op hun gemak worden gesteld en dat je netjes met de spullen omgaat.

Op de locatie worden de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd en ervoor gezorgd dat de bewoners zo snel mogelijk weer hun woning in kunnen.

De spullen die verder gereinigd of hersteld dienen te worden, worden meegenomen naar de locatie Weesp. Jouw werkdag eindigt om 15.30 uur.

Functieeisen

 • Je bent woonachtig in Weesp of in de directe omgeving;
 • Je bent flexibel;
 • Je bent gemotiveerd;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid om deze via ons te behalen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden jou een fulltime baan aan voor langere tijd, waarbij je deel uit maakt van een leuk team! Ook krijg jij de kans om intern opgeleid te worden en je VCA te behalen.

  Het bruto uurloon bedraagt €10,62. Ben je al in het bezit van een VCA certificaat? Dan bedraagt het bruto uurloon €11,58.

  Zie jij jezelf al werken als schoonmaker(ster) brand en waterschade? Reageer dan snel!

  Twijfel je nog? Bel ons dan gerust voor meer informatie op 023-5540100.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier