Project Manager Content Support
bol.com
Utrecht
6 dagen geleden

Wat je doet

 • Je coacht partners in efficiënt werken en zorgt dat ze het maximale uit content halen
 • Je verdiept onze kennis van goed converterende content en ontwikkelt & implementeert best practices met onze partners
 • Je neemt deel aan interne Customer Journey cirkels, brengt vooraf structuur aan in analyses, waarna je content gerelateerde projecten succesvol naar de streep brengt
 • Je doet voorstellen voor prioritering van analyses en projecten op basis van business value. Daarbij beoordeel je projecten op KPI’s en risico’s (je stuurt proactief bij)
 • Je vertaalt jouw operationele ervaringen en analyses in heldere adviezen, zodat Content Excellence & Operations de beste keuzes maakt.
 • Ook ontwikkel je technische vaardigheden voor data-analyse (SQL, Google Big Query) en ontwikkel je kennis over nieuwe dashboarding-tools

  Als Project Manager Content Support draag je bij aan het succes van Content Excellence & Operations. Hoe? Door nieuwe partners up-and-running te krijgen en bestaande partners trainingen en workshops te geven (ook borg je het kennisniveau van de afdeling).

  Door partners te coachen meer / betere content te creëren. Door proactief en data driven nieuwe én bestaande content leveranciers te vinden, met als doel content gaps te dichten en content te verbeteren.

  Door onze content specialisten te helpen nog efficiënter samen te werken met content leveranciers. En door het doorgronden van onze complexe IT structuren, waardoor je de brug slaat tussen business vragen en IT oplossingen.

  Je maakt de planning ( een olifant eet je in kleine stukjes’), bewaakt de timelines en communiceert dit met stakeholders (draagvlak is key!).

  Ook formuleer je verbetervoorstellen en draag je bij aan verbeterprojecten. Vanzelfsprekend ben je niet alleen vakinhoudelijk bij de pinken, maar excelleer je ook communicatief.

  Zo weet je stakeholders op tactisch en strategisch niveau te overtuigen (met hulp van de Lead), maak je een agenda voor elke meeting (inclusief vervolgstappen) en verduidelijk je de analyses op enthousiasmerende slides.

  Je snapt dat het boeien van verschillende doelgroepen maatwerk in de communicatie vraagt.

  3 redenen waarom dit (n)iets voor jou is

 • Wel als je opereert op WO-niveau met 3-5 jaar ervaring, zodat je als erkend thought leader overtuigende conclusies kunt trekken
 • Wel als je commerciële skills koppelt aan IT kennis én creatieve / robuuste oplossingen voor kritieke analyses weet te ontwikkelen
 • Wel als je handig bent met SQL, Google Big Query en Excel én deze vaardigheden naar een nog hoger niveau wilt tillen
 • Omdat je wel problemen signaleert, maar liever niet onderdeel van de oplossing bent
 • Omdat je wel graag analyses maakt, maar ze liever niet toetst op haalbaarheid
 • Omdat je wel trends, markten en techniek volgt, maar je inzichten liever voor jezelf houdt, laat staan dat je ze toepasbaar maakt voor je eigen rol en afdeling
 • Aandacht voor jou

  We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen.

  Naast je werk

  Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig.

  Zoals jong bol.com, sportmogelijkheden, teamuitjes, vrijdagmiddagborrel en personeelsfeesten.

  Geld enzo....

  Werken bij bol.com is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover. Naast salaris, ontvang je ook een jaarlijkse prestatiegerichte bonus, vakantiegeld, 29 vakantiedagen, woon-en werkverkeer regelingen, aanvullende premievrije verzekeringen en meer.

  Bij twijfel...

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier