Schematherapeut, GZ-Psycholoog, Psychotherapeut en/of Klinisch Psycholoog
NPI
Amsterdam
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor de uitbreiding van ons Schematherapie-team zoeken wij een schematherapeut voor het uitvoeren van individuele- en groepsschematherapie.

Afhankelijk van opleiding en ervaring kunnen naast deze behandelingen ook andere taken worden uitgevoerd zoals intakes, psychodiagnostiek of andere ambulante behandelmodules waaronder VERS-trainingen, EMDR of ambulante psychodynamische therapieën (zoals KPSP of AFT).

Je kunt in overleg worden ingezet voor aanvullende taken zoals deskundigheidsbevordering of het voorzitten van intervisie- / behandelplanbesprekingen.

Wij bieden jou

 • Vanuit de CAO GGZ de standaard arbeidsvoorwaarden en een salaris in FWG schaal of (afhankelijk van je functie en ervaring).
 • Een jaarcontract voor - uur met bij wederzijdse tevredenheid een vast contract na maanden.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een 2e klasse mobiliteitskaart, ook te gebruiken voor OV-fiets.
 • Korting op verzekeringen bij Univé en zorgverzekeraars CZ, VGZ, Zilveren Kruis en Zorg & Zekerheid.
 • Een thuiswerkregeling met vergoeding voor werkplekinrichting en vergoeding voor thuiswerkdagen.
 • Arkin biedt met specialismen op verschillende locaties ook veel mogelijkheden op langer termijn voor jouw professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.
 • Hiervoor hebben we een breed scholings- en trainingsaanbod.

 • Een meerkeuzesysteem waarbij je brutoloon bijvoorbeeld kunt gebruiken voor extra vakantie-uren, fietsaanschaf en aanvullende reiskostenvergoeding.
 • Voor jouw welzijn een jaarlijks vitaliteitsbudget en uur levensfasebudget, korting op sportabonnement en toegang tot het platform Nrgize voor deelname aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en salsa dansen.
 • Wat breng je mee?

  Uit jouw therapeutische houding en technieken blijkt dat je het vak beheerst. Je bent in staat met empathie complexe therapeutische relaties te hanteren en jouw eigen werkwijze te actualiseren naar stand van wetenschap, kosteneffectiviteit en externe vraag.

  Je bent bereid om als behandelaar mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek. Jouw houding is positief kritisch, je zet je in voor een lerende organisatie en je brengt dit op anderen over.

  Wanneer dit nodig is weet je met humor te relativeren. Je werkt graag samen in teamverband en kunt methodisch werken. Je bent optimistisch, flexibel, pragmatisch en kan reflecteren.

  Je kunt helder communiceren en staat stevig in je schoenen. Je kan bij voorkeur een intake en behandeling in het Engels uitvoeren of dit eigen maken bij in dienst treding.

  Verdere functie-eisen :

 • Je bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog / Psychotherapeut
 • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure

  Werken bij NPI

  Het NPI is een hooggespecialiseerd centrum met een TOPGGz-keurmerk voor behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblemen.

  Het NPI werkt vanuit een ontwikkelingsgerichte psychodynamische visie en staat voor behandelingen waar evidentie voor is.

  Van alle medewerkers wordt een bijdrage verwacht aan de verdere doorontwikkeling, innovatie en optimalisatie van behandelingen, ook ten aanzien van het kosteneffectief werken.

  Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en actief uitdragen van de behandelvisie maken integraal onderdeel uit van onze werkwijze.

  Het NPI is een van de specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg.

  Met elkaar maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier